S-a spus adevărul! Cui va fi încredințată Sumayla, fiica Ronei Hartner: „O să urmăm testamentul...”

Rona Hartner a plecat din această lume, exact așa cum a venit și cum a fost toată viața ei, cu zâmbetul pe buze! În urma sa, însă, a lăsat zeci de sufletele îndurerate, iar cea mai plină de suferință este, fără doar și poate, fata ei Rita Sumayla. Fata de doar 15 ani a fost extrem de apropiată de mama sa, însă acum există un întreg scandal legat de custodia acesteia.

Cui va fi încredințată fiica Ronei Hartner

Pe neașteptate, la înmormântarea Ronei a venit și fostul său soț, tatăl Ritei, Rocco Sedano. Bărbatul a spus că a venit pentru a-i fi alături fiicei sale, însă pe întreg parcursul înmormântării, cea mică a stat alături de bunica, mătușa și unchiul ei.

„Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei.Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții... Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a spus Rinda Hartner pentru Click!.

Se pare că fata și-a dorit să se întoarcă în Franța și să își continue acolo studiile, fiind țara unde a crescut și unde își are toți prietenii. După înmormântare s-a speculat că tatăl Ritei ar avea pretenții în ceea ce privește custodia, deși familia a spus că bărbatul a fost absent din viața copilei. Rinda Hartner a venit însă și a făcut lumină în scandal:

Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a explicat sora Ronei Hartner în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu.

Rona Hartner a murit de cancer pe data de 23 noiembrie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net