S-a spus adevărul! Cui va fi încredințată Sumayla, fiica Ronei Hartner: „O să urmăm testamentul...”

Rona Hartner a plecat din această lume, exact așa cum a venit și cum a fost toată viața ei, cu zâmbetul pe buze! În urma sa, însă, a lăsat zeci de sufletele îndurerate, iar cea mai plină de suferință este, fără doar și poate, fata ei Rita Sumayla. Fata de doar 15 ani a fost extrem de apropiată de mama sa, însă acum există un întreg scandal legat de custodia acesteia.

Cui va fi încredințată fiica Ronei Hartner

Pe neașteptate, la înmormântarea Ronei a venit și fostul său soț, tatăl Ritei, Rocco Sedano. Bărbatul a spus că a venit pentru a-i fi alături fiicei sale, însă pe întreg parcursul înmormântării, cea mică a stat alături de bunica, mătușa și unchiul ei.

„Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei.Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții... Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, a spus Rinda Hartner pentru Click!.

Se pare că fata și-a dorit să se întoarcă în Franța și să își continue acolo studiile, fiind țara unde a crescut și unde își are toți prietenii. După înmormântare s-a speculat că tatăl Ritei ar avea pretenții în ceea ce privește custodia, deși familia a spus că bărbatul a fost absent din viața copilei. Rinda Hartner a venit însă și a făcut lumină în scandal:

Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata. Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a explicat sora Ronei Hartner în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu.

Rona Hartner a murit de cancer pe data de 23 noiembrie 2023.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net