Clipe grele pentru fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale. Ce hotărâre dificilă are de luat: „Trebuie să decidă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sumayla, fiica Ronei Hartner, suferă cumplit după moartea mamei. Tânăra a împlinit recent 16 ani și acum are de luat o decizie foarte grea: rămâne cu tatăl ei, artistul Rocco Sedano, în Franța, sau pleacă definitiv la rudele mamei sale, în Canada. 

Dana Cristescu, pr-ul și una dintre cele mai bune prietene ale Ronei Hartner din România, ne-a dezvăluit că Sumayla, fiica regretatei artiste, este încă în șoc după moartea mamei sale. 

Tânăra a împlinit, pe 5 ianuarie, 16 ani și acum este în măsură să hotărască dacă va rămâne în Franța, împreună cu tatăl ei, Rocco Sedano, sau va pleca cu rudele mamei sale, pentru a începe o nouă viață tocmai în Canada. 

„Este extrem de dificil pentru Sumayla. A plâns sărăcuța toate Sărbătorile și acum, de ziua ei, când a făcut 16 ani. Ea este acum o adolescentă independentă, poate să-și ia carnet de conducere și să decidă singură pentru viața ei. 

Însă, îi este foarte greu să se desprindă încă de spiritul mamei sale, cele două fiind foarte apropiate toată viața”. 

„Sabina, mama Ronei, nu procesează nici acum că și-a pierdut unul dintre copii”

„Acum ea locuiește împreună cu bunica ei, Sabina, care nu poate să proceseze nici acum după înmormântare că și-a pierdut un copil! E greu, este foarte greu! 

Cele două stau acum în casa de la Toulun din Franța, pe care Rona i-a lăsat-o fiicei sale. Cu ele este și fratele Ronei, Reon, unchiul fetei, pe care ea l-a lăsat executor testamentar. 
Și pentru el este foarte greu, pentru că lucrează de la distanță, el având serviciul în Canada, pe alt fus orar. 

Sora Ronei a plecat în Canada la familia ei, iar în curând va pleca și fratele Ronei. Rămâne de văzut acum ce decizie va lua Sumayla: dacă va avea puterea să plece definitiv în Canada. În fond și la urma urmei, toată viața ei este în Franța..”, a declarat Dana Cristescu, în exclusivitate pentru Click!

Rocco Sedano vrea ca fiica lui să rămână cu el, în Franța!

Dansatorul Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner, și tatăl Sumaylei, și-a exprimat încă de la înmormântarea Ronei Hartner, unde a și fost prezent, dorința ca fiica lui să rămână cu el în Franța. 

„Sumalya se întâlnește cu tatăl ei în prezent două weekend-uri pe lună, el are dreptul legal să petreacă timpul acesta cu ea. El s-a mutat mai aproape de ea am înțeles.

Fiica Ronei a făcut, însă, acum 16 ani și poate decide dacă va rămâne în Franța cu tatăl ei sau dacă va pleca la rudele mamei sale în Canada! O să facă cum o să simtă ea că e mai bine!”, ne-a mai spus Dana Cristescu, pr-ul regretatei artiste. 

Ronei i s-au făcut mai multe slujbe de pomenire la 40 de zile 

Rona Hartner a încetat din viață, la vârsta de 50 de ani, pe 23 noiembrie 2023, după o lungă luptă cu cancerul.

Calvarul artistei a început în 2019, însă un an mai târziu ea anunța că a ieșit învingătoare în lupta cu perfida boală, după lungi tratamente în România și în Franța. 

În vara anului trecut, însă, marea artistă avea să primească o veste cumplită: o altă formă de cancer reapăruse. Rona a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier în stadiul patru, cu metastaze.  În doar câteva luni, boala a răpus-o, iar artista a fost înmormântată pe data de 1 decembrie, în Cimitrul Bellu, alături de tatăl său. 

La 40 de zile de la înmormântare, artista a fost comemorată atât în România, cât și și în Franța. 

„La 40 de zile, i-a fost făcută o pomenire la Catedrala Sfântul Iosif. Vecinii ei din Toulun i-au făcut și ei acolo un parastas, iar muzicienii din Paris s-au strâns să o comemoreze la Biserica Sfânta Rita. 

Îmi aduc aminte că vecinii din Toulun povesteau cum le-a făcut Rona măști și le-a ținut moralul pe pandemie! Toată lumea o iubea!”, ne-a mai declarat Dana Cristescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net