Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”

În urmă cu aproximativ cinci ani, Rona Hartner era din nou în atenția publicului odată cu participarea în cadrul show-ului „Ferma Vedetelor”. S-a numărat printre multe alte nume cunoscute din România și, chiar dacă i-a adus un soi de celebritate, participarea în emisiune a reprezentat, considera ea, momentul în care i s-a declanșat cancerul. 

Prin ce a trecut Rona Hartner la emisiunea „Ferma vedetelor” / foto: Colaj Click!
Prin ce a trecut Rona Hartner la emisiunea „Ferma vedetelor” / foto: Colaj Click!

De-a lungul vieții sale, Rona Hartner a făcut istorie în domeniul artistic. Oamenii îi iubeau zâmbetul și felul vesel de a fi, astfel că orice apariție pe micile ecrane era îndrăgită de publicul Ronei Hartner. Totuși, printre experiențele bune și rele pe care le-a avut de-a lungul vieții în televiziune, actrița nu a putut uita experiența neplăcută de care a avut parte la Ferma. De asemenea, considera că emoțiile negative pe care le-a trăit în tot acel parcurs au contribuit la apariția cancerului.

Nu-mi plac emisiunile în care artistul este pus ca într-un insectar

Deși poate a sperat că experiența „Ferma vedetelor” va fi una de neuitat, din păcate lucrurile s-au dovedit a fi altfel pentru Rona Hartner. A suferit mult în timpul proiectului și nu s-a sfiit să-și deschidă sufletul și să vorbească despre asta.

„Denise Rifai: Până în 2011, numele dumneavoastră apărea pe genericul a 32 de filme, dar mărturiseați că nu sunt cunoscute românilor. În 2017 ați făcut echipă cu un dansator profesionist, într-o emisiune-concurs de dans, însă ați fost nevoită să abandonați. La 2 săptămâni ați participat la un alt reality-show ale cărui probe se desfășurau la o fermă. Acolo, ați fost protagonista mai multor certuri. Ați părăsit competiția după ce ați fost propusă spre eliminare. Cât ați suferit în emisiunile de televiziune?

Rona Hartner: Am suferit foarte mult. Oamenii din acea emisiune care păreau prieteni atunci când i-am văzut, mi-am dat seama că erau cu 2 fețe. În emisiunile pe care le-am acceptat, m-am gândit la performanță. Am vrut să arăt numai performanță, să dansez, să cânt. Ăsta e rolul artistului...În emisiunile astea unde ești doar un simplu om în care lumea dă cu noroi, alea sunt traumatizante. Am slăbit la acea emisiune vreo 20 de kilograme, dar mi-am dat seama că m-am consumat.

Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, că am suferit foarte mult. Nu-mi plac emisiunile în care artistul este pus ca într-un insectar, cu niște probe, ca să vedem cât suferă. Mi se par niște experimente. Nu am știut că sunt închiși niște artiști și observați. Mi se pare de un sadism incredibil. Nu mă mai interesază genul ăsta de emisiuni niciodată”, spunea Rona Hartner în emisiunea de la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net