Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama sa. Ce a făcut Rita Sumayla în ziua în care a împlinit 16 ani

Fiica Ronei Hartner este copleșită de durere. Rita Sumayla a împlinit de curând 16 ani, fiind prima aniversare fără mama sa. Cea mică a avut o relație extraordinară cu Rona, artista mărturisind de multe ori că sunt cele mai bune prietene. Rona și-a dorit tot ce a fost mai bun pentru fata sa, i-a cultivat pasiunea pentru artă, însă în aceloași timp a ferit-o de ochii publicului pentru a se dezvolta armonios. Iată ce a făcut Rita de ziua sa de naștere.

Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama sa

Rona Hartner, o actriță iubită pentru rolurile sale din filme și pentru energia sa contagioasă, a încetat din viață, la vârsta de 50 de ani, pe 23 noiembrie 2023, după o lungă luptă cu boala. Calvarul ei a început în 2019, însă un an mai târziu a reușit să iasă învingătoare după lungi tratamente. Dar în vara anului trecut a primit o veste cumplită: o altă formă a acestei boli a reapărut. A fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze. În doar câteva luni, boala a răpus-o, iar artista a fost înmormântată pe data de 1 decembrie.

Rona a lăsat în urmă o fiică devastată de durere. Rita Hartner, în vârstă de 15 ani, a aflat cumplita veste după ce a mers la o consultație cu mama ei. Copila a încercat să fie puternică pentru mama sa, dar moartea ei a fost cumplită. Cea mică a rămas în grija bunicii sale și a unchiului din partea Ronei. Cei trei s-au mutat în Franța pentru ca fata să își poată continua studiile. 

Pe data de 5 ianuarie, Rita Sumayla a împlinit vârsta de 16 ani. Au fost primele sărbători și prima aniversare fără mama sa. Copila a refuzat să își serbeze aniversarea fiind copleșită de durere și dor.

„Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Rita Sumalya. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă. Au fost primul Crăciun și primul Revelion fără Rona, prima aniversare fără mama ei

Pentru Rita Sumalya e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat din Canada în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar”, spune Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, potrivit Playtech.ro. 

Fata a vrut să își aline dorul de draga sa mamă, uitându-se la fotografii cu ele două de la aniversări anterioare. 

„Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”, a mai spus Dana Cristescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net