Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”

#Exclusiv Click!

Regretata actriță și cântăreață Rona Hartner a fost înmormântată în urmă cu puțin timp la cimitirul Bellu catolic, acolo unde ea și-a dorit să fie adusă și îngropată lângă strămoșii ei și tatăl său, pentru că așa a lăsat vorbă familiei sale încă de când era în viață.

Mulți oameni care au iubit-o i-au fost alături pe ultimul drum vedetei, pe lângă familia ei. Inclusiv fostul ei soț, tatăl fiicei sale, Rocco Sedano, a venit special la București pentru înmormântare.

„Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei”

Click! a reușit să obțină câteva impresii, imediat după înmormântare, chiar de la sora mai mare a  Ronei Hartner, Rinda Hartner, care ne-a spus faptul că artista a avut mai multe slujbe, așa cum și-a dorit, ea fiind extrem de credincioasă și vorbind mereu despre relația sa cu Dumnezeu, cunoscut fiind faptul că cel puțin în ultima perioadă a vieții sale, Rona Hartner obișnuia să se împărtășească în fiecare dimineață.

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe... Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei.Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui. Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții... Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu”, ne-a mărturisit cu puțin timp în urmă Rinda Hartner și cu privire la ceea ce se va întâmpla la viitorul fiicei adolescente a Ronei Hartner și unde va locui aceasta de acum încolo.

Potrivit declarațiilor Rindei Hartner, Rona a fost îmbrăcată pe ultimul ei drum într-o rochie albă, simplă, de mireasă.

Rona Hartner a trecut în neființă săptămâna trecută, joi, pe data de 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani, după o lungă suferință și luptă cu cancerul, o boală nemiloasă care a răpus-o în cele din urmă. În ultimele zile de viață ale Ronei, metastazele de la creier s-au răspândit cu o așa repeziciune încât medicii din Franța nu au mai avut ce să facă și cum să o salveze. În ultimele clipe de viață, Rona Hartner a avut-o alături pe sora ei mai mare, Rinda.

Fiica Ronei Hartner, devastată de durere lângă sicriul mamei sale

Vedeta a fost repatriată și adusă în țară miercuri dimineață, urmând ca azi, chiar de 1 Decembrie, exact așa cum și-a dorit mama ei, să fie înmormântată în jurul orei 12.30 la Cimitirul Bellu catolic în prezența oamenilor care au iubit-o, admirat-o și respectat-o.

În momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost scos din capelă și dus către locul de veci, oamenii au aplaudat și momentul a fost unul plin de emoție. La fel s-a întâmplat și când sicriul a fost dus în locul unde a avut loc slujba de înmormântare.

Rona Hartner a fost extrem de iubită! Coșciugul a fost plin de poze cu îndrăgita vedetă iar fiica ei de 15 ani, Rita Sumayla, sora cea mare a Ronei, Rinda Hartner, fratele și mama ei, nu s-au dezlipt de acesta.

Mama Ronei Hartner și-a luat cu greu „Adio” de la fiica ei, iar înainte ca sicriul să fie coborât în groapă s-a mai sprijinit încă o dată pe el și nu și-a putut stăpâni lacrimile, fiind mai tot timpul cu ochelarii de soare la ochi. Sumayla a fost mereu alături de bunica și mătușa ei. Marea surpriză și apariție de la cimitir, în ziua înmormântării a fost fostul soț al Ronei, dansatorul argentinian Rocco Sedano, de care Rona a divorțat în 2009. Acesta a preferat mai mult compania fiicei sale atunci când a ajuns la cimitir, chiar dacă în momentul de față nu are o relație bună cu familia fostei sale soții și nici cu fiica lui.

Nu a avut căsnicii prea fericite

După 3 ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner divorța în 2021 de soțul francez, DJ-ul Herve Camilleri.

În cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, din luna mai 2021, Rona a vrut să fie clar că nici infidelitatea, nici agresivitatea nu sunt motivele divorțului de soțul francez. “Vreau să rămână pentru mine Herve, nu să însemne tot ceea ce a greșit. Despărțirea asta a stricat și proiectul la care am lucrat împreună, am pierdut anul trecut 25 de concerte live și am făcut 60 online. Amândoi am zis că nu lăsăm că barcă noastră să fie distrusă. Dar am ajuns la liman și ne-am dat seama că proiectul de viață era praf. Nu știu cine a fost de vină, e clar că am fost amândoi. La începutul unei relații, când sunt lucruri care nu merg, ele trebuie băgate în seama și rezolvate. Pentru că nu dispar, pot să se amplifice și să distrugă tot.”

Deși suferea atunci pentru pierderea căsniciei, Rona a mers mai departe. “Nu a fost să fie. Încerc să nu mă gândesc la trecut, Isus este cu mine și nu am voie față de copilul meu să cad în depresie. Asta a fost!”, a concluzionat la Prima TV cunoscută artistă.

Rona Hartner a mai fost  căsătorită cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. Relația cu el a decurs în grabă. Cei doi s-au cunoscut în 2007, un an mai târziu, în 2008, au devenit părinții unei superbe fetițe,  Rita Sumalya, iar în ianuarie 2009 au decis să divorțeze din cauza geloziilor tânărului dansator.

Fiica Ronei Hartner cu Rocco Sedano are acum 15 ani și este pasionată de make-up, mama ei fiind tare mândră de ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net