Ce relație avea Rinda cu sora ei, Rona Hartner. „Am crescut într-un mediu în care gelozia și invidia...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rona Hartner a părăsit această lume la vârsta de 50 de ani, săptămâna trecută, pe 23 noiembrie 2023. Click! a luat legătura cu sora mai mare a vedetei, cu Rinda Hartner. Aceasta ne-a povestit cu lacrimi în ochi cum o să își amintească de acum încolo de „Ronel”, așa cum o alintă pe Rona Hartner în timpul vieții. Cele două surori au fost extrem de legate și de bune prietene.

Rinda Hartner urmează să vină în țară în cursul zilei de mâine pentru a stabili toate detaliile pentru depunerea trupului neînsuflețit al actriței și cântăreței  miercuri, la capela cimitirului Bellu catolic.

Multe lacrimi și durere a lăsat Rona Hartner în urma ei dar și amintiri de suflet.

„Eu cu sora mea și cu fratele meu am fost crescuți în așa fel încât să împărțim totul de mici, așa ne-au crescut părinții. Nu a existat invidie între noi. Seara, când eram mici dormeam în același pat, tata ne pupă pe frunte înainte să ne culcăm... Am crescut într-un mediu în care gelozia și invidia nu existau...”, povestește Rinda Hartner.

Rinda, sora Ronei Hartner: „O să mi-o amintesc mereu veselă...”

În ciuda suferințelor și a supărărilor pe care le avea, Rona Hartner a fost mereu o femeie veselă, cu zâmbetul pe buze și cu un râs molipsitor. Exact așa va rămâne în amintirea familiei sale și a prietenilor.

Am numai amintiri bune cu sora mea și o să mi-o amintesc mereu așa veselă, cum vorbeam la telefon și cum ne vedeam... Când ne vizitam dormeam împreună în același pat. A fost o legătură  între surori... O să-mi amintesc de Ronel, de sora mea mică, cum era ea”, ne-a mai spus Rinda Hartner.

N-ar mai fi supraviețuit fără tratament

Tratamentul urmat încă din această vară de Rona Hartner i-a mai prelungit viața artistei și i-a făcut bine în lunile în care l-a urmat. Sora ei e de părere că dacă nu lua tot ceea ce i-au prescris medicii s-ar fi vorbit despre Rona Hartner la trecut de mai multă vreme.

„Noroc că a avut tratamentul și a putut să mai trăiască! Fără tratament am fi vorbit de ea la trecut de mult timp...”,  a mai spus Rinda Hartner.

Rona Hartner a fost pomenită în Franța și în cursul zilei de vineri dar și azi, la biserica catolică St. Georges Church din Toulon – Franța, urmând ca mâine, sicriul cu trupul său neînsuflețit să plece spre București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net