Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și un fost președinte al României! Cine a pus la cale sex-gate de România

Rona Hartner a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, un munte de talent și energie, mereu cu zâmbetul pe buze. Doar că, așa cum a avut parte de un succes colosal în carieră, a fost implicată și într-un scandal uriaș. În urmă cu 27 de ani, s-a spus că a fost amanta fostului președinte al României, Emil Constantinescu. Care a fost, de fapt, adevărul?

Adevărul despre relația dintre Rona Harnter și Emil Constantinescu
Adevărul despre relația dintre Rona Harnter și Emil Constantinescu

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, joi, 23 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Pe lângă că artista a avut o carieră de succes, multă lume a uitat momentul în care a izbucnit un scandal de proporții între ea și Corneliu Vadim Tudor, care, în urmă cu 27 de ani, a acuzat-o că ar fi avut o idilă cu fostul președinte, Emil Constantinescu. După ani de zile, actrița a dezvăluit, care a fost, de fapt, adevărul.

„Mi s-a zis: Invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, «You are my loser». Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996.

Rona Hartner: „A fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor”

Tot în noiembrie 1996 am dat castingul pentru Gadjo Dilo (n.r.: film artistic). Ce crezi că s-a întâmplat în România? Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari”, a dezvăluit Rona Hartner în cadrul emisiunii „În oglindă”, relatează Adevărul.ro.

Așadar, totul a pornit de la o apropiată a artistei, iar mai mult decât atât, pe lângă că a fost șocată că jurnalul a apărut pe piață, a surprins-o și mai mult când și-a dat seama cine orchestrase acest lucru. Prietena ei a reușit să îl convingă pe Corneliu Vadim Tudor că ceea ce era scris în jurnal este autentic.

L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președintele Emil Constantinescu) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a povestit Rona Hartner, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în iulie 2023.

„Eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic”

 „Cât v-a costat eticheta de amanta președintelui Emil Constantinescu?”, a întrebat-o prezentatoarea. „Enorm. În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate, am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent”, a răspuns artista.

„S-a făcut o ruptură, eu n-am avut niciun premiu în România pentru carieră, pentru nimic, nu sunt percepută ca un artist! Pentru mine este o suferință permanentă, filmele mele din Franța n-au fost difuzate în România și aceste filme sunt difuzate în alte țări”, a povestit Rona Hartner. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net