Jean Gavril va fi tătic a doua oară. A dat vestea din vacanța de la Paris: „Viața noastră se schimbă din nou”

Bucurie mare în familia cântărețului Jean Gavril. Solistul și soția lui Bianca au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi au dat marea veste tocmai de la Paris, unde se află, în aceste zile, într-o vacanță romantică. 

Cântărețul Jean Gavril și frumoasa lui soție, Bianca, sunt în culmea fericirii. Cei doi au plecat tocmai la Paris, locul unde s-a înfiripat povestea lor de iubire în urmă cu 11 ani, pentru a da fanilor vestea cea mare: vor deveni părinți pentru a doua oară. 

Cei doi îndrăgostiți s-au pozat, într-un cadru cât se poate de romantic, având în fundal Turnul Eiffel și au postat imaginea emoționantă pe rețelele de socializare, anunțând astfel că familia lor se va mări, în curând, cu încă un membru. 

„Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. 

Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat.

 Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți, iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră”,  a fost mesajul lui Jean Gavril, postat în dreptul fotografiilor cu soția lui, de la Paris.

Jean Gavril, un tătic devotat 

Jean Gavril (29 de ani) și soția lui, Bianca, mai au o fetiță, Eva Maria, care a împlinit doi anișori pe 26 septembrie 2023. 

Artistul este, pur și simplu, topit după micuță, iar rolul de tătic îl prinde de minune. Solistul este un tătic foarte implicat și își ajută soția, care acum este din nou însărcinată. 

„Este adevărat tot ce se spune și viața ți se schimbă odată ce devii părinte. Este greu de pus degetul pe ce s-a schimbat, însă, cu siguranță, știu mult mai clar care sunt prioritățile mele în viață de acum înainte. 

Am devenit mult mai selectiv, timpul meu brusc curge mult mai repede și parcă fiecare clipă petrecută împreună cu fetele mele este o avere

Mă simt foarte bogat și am sufletul plin alături de familia noastră. Le mulțumim părinților noștri pentru că ne-au crescut să devenim cine suntem astăzi și alături de care ne vom bucura în continuare de bunele și relele cu care viața oricum vine la pachet.

 Nimeni nu scapă de viață, iar în familia noastră totul se primește cu capul sus, cu calm și cu înțelegere. Ce bine că nimeni nu e perfect”, a declarat artistul, pentru Click!

S-au îndrăgostit în adolescență

Cântărețul Jean Gavril este căsătorit de 4 ani cu frumoasa Bianca, alături de care trăiește o poveste de dragoste încă de pe vremea adolescenței. 

Cei doi s-au căsătorit în 2019, dar sunt împreună de mai bine de 11 ani. Relația lor s-a înfiripat în perioada în care erau colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân”, din Constanța. 

Între ei a fost dragoste la prima vedere și au devenit un cuplu încă din ultimul an de liceu. După absolvirea liceului, Bianca a plecat, însă, la studii în Marea Britanie, unde a urmat o facultate din Manchester. Deși relația lor a fost una la distanță timp de 4 ani, dragostea lor a trecut testul timpului. 

Partenera de viață a lui Jean Gavril este de meserie antropolog, dar este totodată și o talentată dansatoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net