Rapperul Macanache este în culmea fericirii! A devenit tăctic de fetiță!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rapper-ul Macanache, pe numele său real Bogdan Constantin Dinescu, a devenit tătic, pe 3 noiembrie 2023. Artistul a împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare, postând o imagine adorabilă cu bebelușul, o fetiță de toată frumusețea.

Rapperul Macanache (35 de ani) a fost mereu discret în privința vieții sale personale. Zilele trecute, mai precis pe 3 noiembrie 2023 , artistul a devenit tătic pentru prima oară și, de fericire, a simțit nevoia să facă public noul lui statut.

Macanache a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie adorabilă cu noul-născut și partenera sa, Diana, însoțită de un mesaj scurt, care indica ziua nașterii copilului.

Click! a aflat, în exclusivitate, care este sexul bebelușului.

Este fetiță”, ne-a declarat pr-ul artistului. 

Macanache și Diana s-au căsătorit în pandemie

Macanache trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa, Diana, care este și managera lui. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2020, în plină pandemie, nașii lor fiind Maria și Mincu Popovici.

Cei doi trăiesc însă o frumoasă relație de mai bine de cinci ani, Diana ocupându-se cu atenție de tot ce înseamnă cariera rapperului.

Eu cred că femeile când își aleg un bărbat o fac pentru ceea ce poate deveni el. Probabil a văzut în mine o sclipire și a decis să mă ajute.

Diana e și managerul, și iubita, și impresarul, și confidentul meu, sper ca fiecare să își găsească Diana lui”, spunea Macanache, cu ceva timp în urmă, conform Antena Stars.

Macanache, amendat la Untold

Macanache este un apreciat artist hop-hop din Bucureşti, originar din Cartierul Titan (zona Poarta 4 FAUR). Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan, și s-a născut pe data de 25 mai 1988. Artistul s-a lansat în muzică în anul 2015 cu cântecul „Ăsta sunt eu".

Înainte să ajungă artist, acesta a fost barman, ajutor de bucătar, a împărțit și pliante prin oraș, a spălat și vase.

În vară, Macanache s-a numărat printre artiștii amendați cu 1000 de lei la FestivalulUntold de la Cluj, pentru versuri care conțin un limbaj vulgar, alături de Gheboasă și Paraziții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net