Jean Gavril, cel mai emoționant mesaj de ziua fiicei sale. Dezvăluiri din viața de familie și carieră: „Mă sperie cât de multe a preluat acest copil de la mine”

#Exclusiv Click!

Jean Gavril (29 de ani) este mai fericit ca niciodată! Astăzi, 26 septembrie, fiica sa, Eva,  împlinește doi ani. Sunt, de asemenea, doi ani de când cea mică este minunea din viața familiei Gavrilă și doi ani de când cariera artistului a atins noi culmi ale succesului, iar viitorul se anunță chiar mai strălucit. Deși se afla la repetiții pentru primul său album, Jean și-a făcut timp pentru a discuta cu noi. Pe lângă dezvăluirile din carieră și viața de familie, mesajul de ziua Evei ne-a emoționat pe toți, căci vine din sufletul unui om, care înainte de a fi artist, este un tată extrem de devotat.

Jean Gavril, cel mai emoționant mesaj de ziua fiicei sale
Jean Gavril, cel mai emoționant mesaj de ziua fiicei sale

Jean Gavril, cel mai emoționant mesaj de ziua fiicei sale

Jean este căsătorit de 4 ani cu frumoasa Bianca alături de care trăiește o poveste de dragoste încă din adolescență. Din iubirea lor, care a demonstrat că poate întrece limitele de timp și spațiu, s-a născut Eva, fiica lor, care a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții săi artiști.

Ce mesaj îi transmiți Evei de ziua sa? Un mesaj pe care să îl citească cu drag peste ani.

 Aș vrea sa îi transmit Evei să fie în continuare la fel de sigură pe ea ca până acum, îi doresc să își ducă personalitatea la maxim, să rămână la fel de curioasă, să le încerce pe toate, și să rămână la fel de sociabilă și deschisă. Îi doresc să nu facă rabat la nimic și să își ia de la viață exact ce își dorește, pentru că totul este posibil. Noi suntem doar părinții ei, cei mai buni prieteni ai ei, și oamenii lângă care va crește si cu care va învăța ce înseamnă viața, împreună.

Ți-ar plăcea să îți calce pe urme și să devină artistă?

Nu îi pot spune ce să facă cu viața ei, eu pot doar să o ajut cu un sfat sau să îi arăt ce opțiuni are și poate să descopere. Eu sunt, la rândul meu, un norocos care și-a găsit ceea ce îl face fericit în viață și nu îi pot dori decât același lucru. Categoric nu trebuie să mă urmeze și să devină artistă, dar pot să îi promit că o să fie prezentă cât este posibil de mult în viața mea de artist. O să îi arăt scena, creația, arta și o să o las pe ea să își aleagă singură. Ca să nu mai menționez că Bianca, soția mea, a fost mare parte din viața ei dansatoare de dans sportiv și suntem practic, în esență, o familie de artiști, de la care copilul are de învățat foarte multe lucruri. În final, alegerea o să fie a ei, noi doar putem să îi arătăm cine suntem noi, părinții ei, cu toată dragostea posibilă.

Jean Gavril alături de Bianca și Eva (Sursă: arhivă personală)
Jean Gavril alături de Bianca și Eva (Sursă: arhivă personală)

Deși încă este micuță, ce ți se pare că a moștenit de la tine?

Este amuzantă această întrebare și mă sperie cât de multe a preluat acest copil de la mine, practic este varianta mea feminină, și asta mă sperie și mă bucură groaznic în același timp. Îmi place că, deși a preluat foarte multe de la mine, personalitatea ei foarte curajoasă și impunătoare este totuși guvernată de o grație, blândețe și rigurozitate învățate de la Bianca. Și eu le-am învățat tot de la ea.

Cum te-a schimbat experiența de tată? Cum reușești să te împărți între viața de familie și carieră?

Este adevărat tot ce se spune și viața ți se schimbă odată ce devii părinte. Este greu de pus degetul pe ce s-a schimbat, însă, cu siguranță, știu mult mai clar care sunt prioritățile mele în viață de acum înainte. Am devenit mult mai selectiv, timpul meu brusc curge mult mai repede și parcă fiecare clipă petrecută împreună cu fetele mele este o avere. Mă simt foarte bogat și am sufletul plin alături de familia noastră. Le mulțumim părinților noștri pentru că ne-au crescut să devenim cine suntem astăzi și alături de care ne vom bucura în continuare de bunele și relele cu care viața oricum vine la pachet. Nimeni nu scapă de viață, iar în familia noastră totul se primește cu capul sus, cu calm și cu înțelegere. Ce bine că nimeni nu e perfect.

Cât despre cariera mea, pot spune că mă aflu în cel mai bun loc de până acum. Știu ce am de făcut și pentru ce trebuie să lupt. Lucrez la primul meu album împreună cu trupa mea în timp ce îți scriu aceste rânduri. Sunt alături de cele mai bune echipe din țară, Roton Music și HahahaProduction. Vreau să zic „sărut mâna" pentru că în ultimii mei 2 ani am fost foarte prezent în TV și mi-am dat seama că îmi place mult și această zonă în cariera mea, iar restul rămâne de trăit.

Multă dragoste și sănătate, putere de muncă tuturor. Să ne vedem sănătoși, noi și familiile noastre. Lăsați vrajeala și bucurați-vă de viață, căci este tot ceea ce avem.

Love J.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net