Jean Gavril, adevăratul motiv pentru care s-a dus la America Express! A spus totul pe față: „Oamenii aia mă plăteau...”

Toată lumea îl știe pe Jean Gavril, solistul câștigătorul show-ului „Dancing on ice - Vis în doi” și apoi concurent la „America Express”, unde a făcut echipa cu Dinu, fratele lui. Acum Jean face echipa cu Anca Țurcașiu la „Te cunosc de undeva”, tot la Antena 1, însă mai are doi parteneri de cântat, pe Matteo și Keed.

Jean Gavril a făcut show la America Express
Jean Gavril a făcut show la America Express

În orice show apare Jean Gavril, face cu adevărat spectacol, fie că dansează pe gheață, că merge cu fratele sau în competiție în reality-showul „America Express” sau participă la „Te cunosc de undeva” cu Anca Țurcașiu. Recent a format un trio împreună cu Matteo și Keed pentru piesa „Când ne vom revedea” și au fost invitați la matinalul București FM, unde au povestit despre colaborarea lor, iar Jean a mai spus și de ce s-a dus la „America Express”.

„Aveam o fetiță de 7 luni, oamenii ăia mă plăteau foarte mult să fiu acolo, am zis hai că facem asta. Și nu mi-am lăsat fata singură. Mi-am dus familia la Constanța, a fost înconjurată de bunici și asta m-a făcut să mă simt mai ok, că nu era singură”, a spus Jean.

3 pentru un hit

Matteo, Keed și Jean Gavril au lansat recent o nouă melodie intitulată „Când ne vom revedea”, iar cu ocazia asta au fost invitații matinalului București FM. „Deși este o piesă cu niște versuri oarecum triste, are vibe-ul fericit și de vară”, spune Jean.

„Piesa a luat naștere într-o tabără de muzică și a pornit de la Jean, el a venit cu ideea pentru refren. Tocmai murise un prieten din copilărie și am simțit să scriu despre asta, așa am pus strofa mea pe piesă.

Jean Gavril cu Matteo și Keed cu reporterii București FM
Jean Gavril cu Matteo și Keed cu reporterii București FM

Strofa doi a fost scrisă la ceva timp după, când i-am arătat piesa lui Keed”, spune Matteo.

„Eu n-am privit niciodată despărțirea asta ca pe un lucru atât de trist, o văd mai detașat, pentru că oricum ne vom revedea”, continuă Matteo. „Eu și cu Jean avem foarte multe sesiuni împreună, adică foarte multe piese, dar nu știm ce o să lansăm, iar cu Keed am dezvoltat o parte de urban la Mattman Music”, povestește Matteo, despre colaborările pe care le au cei trei.

Jean Gavril cu Matteo și Keed cu reporterii București FM la studioul radio
Jean Gavril cu Matteo și Keed cu reporterii București FM la studioul radio

„România e foarte bine văzută în afară, pe plan muzical, doar că nu e promovată aici, la noi. Mulți vor să vină la noi să facă muzică, să participe în tabere de muzică, pentru că avem producători foarte buni. Am avut pentru Alexandra Stan, în decembrie, o tabără de muzică în care au venit 10 autori din Olanda, special pentru noi și pentru ea”, explică artiștii.

      Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net