Primele poze de la căpătâiul Ronei Hartner! Artista e depusă la capela cimitirului Bellu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a sosit, miercuri 28 noiembrie, la prânz, în România. Artista a fost depusă la capela cimitirului Bellu Catolic, iar priveghiul va avea loc joi, 30 noiembrie, în prezența Fanfarei 10 Prăjini. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei Rona Hartner a fost adus, miercuri la prânz, în țară, cu un avion sosit din Franța, țara unde artista a trecut în neființă în dimineața zilei de 23 noiembrie.

Sicriul din lemn este sigilat și a fost depus, în jurul orei 12.00, la capela Cimitirului Bellu Catolic, acolo unde regretata artistă este vegheată de sora ei, Rinda Hartner, dar și de către fratele ei, fiica ei, Sumalya, nefăcându-și încă apariția la căpătâiul mamei sale.

La căpătâiul Ronei, stau sora și fratele ei

A fost dorința expresă a artistei să fie îngropată la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde se odihnește și tatăl ei. 

Joi, 30 noiembrie, de la ora 15.00, va avea loc priveghiul marii artiste, la care sunt așteptați să vină să-și ia „Adio!” de la ea rudele din țară, colegii, prietenii apropiați, dar și marele public care a iubit-o și a adulat-o. 

La priveghiul de joi este programat și un moment al Fanfarei 10 Prăjini, care va cânta un marș funerar în memoria regretatei artiste. 

Rona va fi va fi îngropată alături de străbunicii, de bunicii și de tatăl ei, care a decedat în urmă cu șapte ani. Înmormântarea artistei va avea loc în ziua de vineri, 1 Decembrie 2023, de la ora 12.00. 

A fost organizat și un priveghi în Franța

Înainte de aducerea sicriului în România, a fost organizat un priveghi și în Franța, unde apropiații au aprins lumânări în jurul tablourilor din capelă, au adus buchete de flori, iar unul dintre tablouri a fost ornat, deasupra, cu un batic pe care artista îl purta.

 „Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi seara trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni.

Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem peste aceste vremuri onorând viața Ronei”, a fost mesajul scris de Rinda, sora Ronei, pe Facebook, după priveghiul din Franța. 

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de doar 50 de ani. Artista a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă, și anume cancerul, pe care reușise să-l învingă la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez