Ultima dorință a Ronei Hartner, îndeplinită de sora ei: „Așa cum purta ea, cum îi plăcea ei”

Ultima actualizare:

Pe data de 23 noiembrie 2023, Rona Hartner și-a dat ultima suflare pe patul de spital, după ce a pierdut lupta grea cu boala. Pe 29 noiembrie, trupul ei neînsuflețit a fost adus la capela de la Cimitirul Bellu, iar astăzi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, urmează să fie condusă pe ultimul drum. Sora acesteia, Rinda Hartner, i-a fost alături în ultimele clipe de viață, s-a ocupat de pregătirile pentru înmormântare și a îndeplinit ultima dorință a artistei.

Rinda, sora Ronei Hartner, a îndeplinit ultima dorință a regretatei artiste / Foto: Arhiva Click!
Rinda, sora Ronei Hartner, a îndeplinit ultima dorință a regretatei artiste / Foto: Arhiva Click!

Rona Hartner s-a stins din viață la 50 de ani, pe data de 23 noiembrie 2023, lăsând un gol imens în sufletele tuturor. Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei artiste a fost adus miercuri, 29 noiembrie, la prânz, în țară, cu un avion sosit din Franța și depus la capela Cimitirului Bellu Catolic. A fost una dintre dorințele acesteia să fie îngropată unde se odihnește și tatăl ei, care a decedat în urmă cu șapte ani.

Rinda Hartner a reușit să-i îndeplinească ultima dorință

Sora ei, Rinda, a fost cea care s-a ocupat de toate pregătirile pentru funeralii și a ținut să îndeplinească și ultima dorință a surorii sale. Aceasta a mărturisit că, înainte de a-și da ultima suflare, sora ei a cerut să fie îngropată în rochie albă și coroniță cu flori pe cap.

„Rona mi-a spus să mă ocup de înmormântare, și și-a dorit ca fratelele meu să se ocupe de succesiune. Sora mea a vrut să o îmbrac într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea, cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am făcut-o a fost realizată din flori naturale”, a declarat Rinda Hartner, pentru viva.ro.

Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum astăzi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României. Slujba va începe la ora 12.00. Va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic, alături de tatăl, bunicii și străbunicii săi. Artista a lăsat în urmă o fiică în vârstă de numai 15 ani, Rita Sumalya.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net