Serialul de pe Netflix care a cucerit toată planeta. Se află pe locul 1 la nivel global și a înregistrat peste 20 de milioane de vizualizări în doar o săptămână

Ultima actualizare:

Sezonul 4 din celebrul serial „Emily în Paris” a avut debutul pe Netflix în data de 15 august. Cunoscutele personaje care au făcut deliciul publicului în cele 3 sezoane anterioare, au reușit și de această dată să îi fascineze pe telespectatori.

Serialul de pe Netflix care a cucerit pe toată lumea
Serialul de pe Netflix care a cucerit pe toată lumea

Serialul care se află pe locul 1 în topul Netflix

„Emily în Paris” are la bază o serie de evenimente dramatice, care au stârnit atenția publicului de-a lungul celorlalte sezoane. La finalul sezonului 3, după ce nunta prietenilor ei Camille și Gabriel a eșuat, Emily s-a simțit nevoită să aleagă între 2 bărbați de care este îndrăgostită.

Pe de altă parte, Sylvie se confruntă cu o dilemă și nu știe ce să facă pentru a-și salva căsnicia. În tot acest timp, Mindy, Benoît, Etienne și Nicolas de Leon se pregătesc pentru Eurovision. Emily și Gabriel își doresc cu ardoare să obțină o stea Michelin, iar pe timpul colaborării sale își dau seama că încă există atracție între ei. Cu toate acestea, două secrete sunt pe cale să le distrugă toate planurile.

Serialul „Emily în Paris” are milioane de vizualizări. Sezonul 4, pe locul 1 la nivel global

Sezonul 4 a ținut publicul cu același interes în fața ecranelor. Deși se află în concurență, Emily, Luc și Julien dovedesc că sunt o adevărată echipă. Cei de acasă pot vedea un bal mascat fascinant, o campanile pentru bijuterii care reflectă tehnologia de astăzi, o petrecere modernă, dar și multe alte lucruri promițătoare. De asemenea, fanii serialului o pot vedea pe Emily în încercarea de a salva o prietenie, în stilul său caracteristic.

Celebrul și îndrăgitul serial „Emily în Paris” a fost lansat de Netflix în toamna anului 2020, având parte de un succes formidabil. Cel de-al patrulea sezon se află acum pe locul 1 la nivel global și a înregistrat 20 de milioane de vizualizări în doar o săptămână. Mai mult, acesta ocupă locul 1 și în topul serialelor preferate de români.

„Sunt convins că serialul are o viață a lui și dincolo de sezonul viitor. Acesta nu a fost conceput, neapărat, drept capitol final. Ca orice altă poveste, este un ansamblu bogat de personaje și evenimente, așa că nu se întrevede un sfârșit până când nu va simți toată lumea că este timpul să se încheie.

Nu cred că acest serial ar putea fi limitat de un număr de sezoane, ci doar de entuziasmul tuturor de a lucra la el și de a spune povești despre toate aceste personaje”, a declarat creatorul serialului, Darren Star, potrivit Deadline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub anda calin png
claudiu bleont jpg
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net