Serialul de pe Netflix care te va cuceri. Are 6 episoade, se bazează pe evenimente reale și bate recorduri de vizionare

Dragi cititori Click!, vă prezentăm astăzi un serial de pe Netflix care vă va ține cu sufletul la gură. Este vorba despre o miniserie de thriller psihologic, bazată pe evenimente din viața reală. A fost de un mare succes și a reușit să bată recordurile, fiind acum unul dintre cele mai populare seriale de pe platforma de streaming. 

Serialul de pe Netflix care te va cuceri / foto: Pixabay
Serialul de pe Netflix care te va cuceri / foto: Pixabay

„Dear Child” este o producție germană care a ajuns la inimile cinefililor. Episoadele sunt 6 la număr și fiecare în parte are o durată de 45 de minute. Povestea thriller-ului psihologic a rupt topurile pe Netflix, grație episoadelor captivante, menite să câștige atenția urmăritorilor cu intriga pusă în joc. Încă de când a debutat, „Dear Child” a reușit să câștige poziția de serialul favorit al publicului platformei de streaming. 

„Dear Child”, o producție pe care ar fi păcat să o ratezi! 

Miniseria „My Little Girl” pune în scenă actori faimoși precum Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw și Justus von Dohnányi, care dau viață acestui mister înfiorător. 

Producția de pe Netflix spune povestea unei femei pe nume Lene, care locuiește împreună cu cei doi copii ai săi - Hannah și Jonathan - într-o casă de înaltă securitate. Ei sunt obligați să se supună normelor și regulilor impuse de Lene, până când suferă un accident de mașină. 

Povestea acestui serial ce se bazează pe fapte reale devine mult mai palpitantă în momentul în care părinții Lenei, care o caută de mai bine de 13 ani de zile, ajung la spital și fac o serie de dezvăluiri șocante, care vor schimba traiectoria evenimentelor. 

Răsturnările de situație, întâmplările imprevizibile din thriller-ul fascinant și captivant nu vor trece neobservate. 

Un plus este adus filmului și prin participarea altor actori talentați precum Julika Jenkins, Christian Beermann, Seraphina Maria Schweiger și Özgür Karadeniz. Aceștia se alătură producției principale și amplifică întreaga poveste prin experiența lor unică. 

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub maia Morgenstern png
survivor romania all stars 2024 1 jpg
netflix pixabay png
banner bordea png
banner mihaela tatu png
Oana Radu recunoaște că nu este în apele ei după despărțirea de Cătălin Dobrescu!
image png