Serialul special de pe Netflix care te ține lipit de televizor. Are o actriță legendară și milioane de vizionări în septembrie 2024

Ultima actualizare:

Un nou serial de pe Netflix a făcut înconjurul lumii. Abonații platformei au stat în fața micilor ecrane cu sufletul la gură, iar acest lucru o dovedește locul pe care s-a clasat producția, dar și numărul de vizionări pe care le-a înregistrat în doar o săptămână. Iată despre ce serial este vorba. 

Serialul „Cuplul perfect” a făcut furori pe Netflix
Serialul „Cuplul perfect” a făcut furori pe Netflix

„Cuplul perfect”, serialul care ocupă locul 1 în topul Netflix

„Cuplul perfect”, serialul îndrăgit de o lume întreagă a reușit să ajungă pe locul 1 atât în România, cât și la nivel mondial. De asemenea, producția americană a înregistrat peste 20 de milioane de vizualizări în doar o săptămână.

Serialul a apărut pe Netflix pe 5 septembrie 2024 și este regizat de Susanne Bier cu Nicole Kidman, Eve Hewson și Dakota Fanning. Producția are la bază o poveste uluitoare, o nuntă fascinantă care se transformă într-un adevărat coșmar. Eve Hewson, care interpretează personajul Amelia Sacks se pregătește să participe la o nuntă, timp în care un cadavru este descoperit pe plajă.

Acesta este începutul unor secrete care ies la iveală și transformă evenimentul cel mare într-o anchetă intensă. O serie de dezvăluiri tulburătoare încep să iasă la suprafață, iar acțiunea reușește să țină toți telespectatorii cu sufletul la gură.

Actorii celebri care joacă în mini-seria de 6 episoade

 „Un cuplu perfect” s-a dovedit a fi un serial de neratat, îmbinând romantismul cu misterul și drama de familie. Este o mini-serie alcătuită din 6 episoade, care captivează atenția și stârnește emoții până la revelația finală.

O mulțime de actori cunoscuți joacă în serialul care a creat furori în lume. Printre aceștia se numără: Nicole Kidman, care joacă rolul lui Greer Garrison Winbury, o femeie care nu este deloc pe placul celor din jur, Liev Schreiber care joacă rolul enigmaticului Tag Winbury și Eve Hewson, care o interpretează pe Amelia Sacks, o mireasă ce se căsătorește cu un bărbat bogat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net