Șoc la Insula Iubirii! Un cuplu pleacă acasă înainte de dream date. Ei sunt concurenții cărora Radu Vâlcan le-a spus să-și facă bagajele mai devreme

Șoc total pentru telespectatorii Insula Iubirii! În teaserul de marți seara, Radu Vâlcan a anunțat, pentru episodul de miercuri, că un cuplu urmează să părăsească Thailanda înainte de dream date-uri. Deși cadrele nu au oferit prea multe indicii, noi ne-am dat seama despre cine este vorba!

Un cuplu părăsește astăzi Insula Iubirii
Un cuplu părăsește astăzi Insula Iubirii

Toți concurenții și concurentele se pregăteau, cu ardoare, de dream date-urile cu ispitele preferate și, mai apoi, de mare confruntare. Ghinion pentru unul dintre cupluri, căci pleacă acasă mult mai devreme! În teaserul de marți seara au apărut imagini din episodul de miercuri, episod în care Radu Vâlcan anunță 2 concurenți că testul lor a luat sfârșit și pleacă din Thailanda mai devreme. 

Cine să fie, cine să fie... Nu ne-a luat prea mult timp să ne dăm seama! Deși la bonfire au prezentat cei din Antena 1 numai picioarele concurentei care urmează să părăsească Insula Iubirii, am constatat rapid că este vorba de nimeni alta decât Simona. De unde ne-am dat seama? Simona este, dintre cele 5 fete, singura care are pedichiură neagră. Pam-Pam! Așadar, testul a luat sfârșit pentru Simona și Claudiu, un cuplu instabil venit în Thailanda pentru ca ea să-i dea lui o ultimă șansă, după ce a fost înșelată în România. 

Simona și Claudiu pleacă de la Insula Iubirii mai devreme / Sursă foto: captură Antena Play
Simona și Claudiu pleacă de la Insula Iubirii mai devreme / Sursă foto: captură Antena Play

Claudiu și-a bătut joc de șansa pe care i-a oferit-o Simona

Deși atunci când au pășit în Thailanda Claudiu i-a spus Simonei că îi va demonstra că el este bărbatul de care ea are nevoie, lucrurile s-au complicat, puțin, pe parcurs. El s-a îndrăgostit imediat de ispita Ana Maria Vaida, cea care l-a și însoțit la toate date-urile și de care a fost de-a dreptul de nedespărțit. Astfel, Simona, văzând imaginile din vila băieților, a decis că vrea să pună punct relației cu bărbatul care îi promisese că se „reabilitează”. În zadar! În episodul de miercuri, cei doi concurenți vor fi întrebați cum vor pleca din Thailanda: împreună, separat sau cu un alt partener. Cu siguranță telespectatorii de-abia așteaptă deznodământul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV
image
actualitate.net
image
actualitate.net