La ce distanță se află, de fapt, una de alta, vilele de lux în care locuiesc concurenții de la Insula Iubirii. Vei rămâne uimit !

Insula Iubirii îi ține pe cei de acasă lipiți de televizor cu fiecare ediție. Ceea ce fac concurenții și ispitele continuă să fie un punct de interes pentru telespectatori, care au rămas uimiți să afle la ce distanțe se află vilele de lux în care locuiesc concurenții. 

Radu Vâlcan, Insula Iubirii / foto: Arhiva Click!
Radu Vâlcan, Insula Iubirii / foto: Arhiva Click!

Emisiunea de la Antena1 a fost dintotdeauna una dintre cele mai urmărite și mai îndrăgite de către cei de acasă. Insula Iubirii stârnește mereu curiozitatea și entuziasmul în rândul telespectatorilor, acest sezon înregistrând cifre fără precedent. 

Distanța mică dintre vilele concurenților Insula Iubirii 

Cei de acasă trebuie să cunoască toate detaliile emisiunii care le-a captat atenția, iar unul dintre ele face referire la distanța ireal de mică dintre cele două vile luxoase în care sunt cazați concurenții Insula Iubirii. 

Conform unei fotografii devenite virale în social media, între cele două locații există o distanță de 3,1 km, mai exact, Coastal Escape Natai se află la 15 minute de mers pe plajă și 6 minute cu mașina pe șosea față de Twin Villas Natai. 

Distanța dintre cele două vile / foto: Captură TikTok
Distanța dintre cele două vile / foto: Captură TikTok

Ce spun experții despre dorința oamenilor de a apărea pe sticlă 

Insula Iubirii rezultă a fi una de succes nu doar prin prisma show-ului făcut de concurenți, ci și prin felul controversat al acestora de a acționa în anumite contexte. 

  Mirela Husaru, consilier în dezvoltare personală, citată de Adevărul, explică fenomenul prin dorința oamenilor de a fi în centrul atenției și de a primi validare din partea celorlalți.

  „Expunerea vieții personale pe micile ecrane oferă o platformă pentru atragerea privirilor și aprecierea publicului, iar dorința de a fi celebru poate depăși reacțiile negative”  

Eugen Ion, specialist în comunicare, spune explică faptul că „românii sunt atrași de personaje care par inferioare în ochii lor. Acest sentiment de superioritate, combinat cu tema sexului, contribuie la popularitatea show-ului. România, fiind încă o țară puritană, este profund fascinată de subiectele legate de sex, iar Insula Iubirii capitalizează pe această fascinație prin scenele sale provocatoare și intrigante”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net