Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au bătut palma cu PRO TV. Curând îi revedem pe micile ecrane: „Sunt cei trei jurați MasterChef România”

#MasterChef România
Ultima actualizare:

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în aceeași formulă la PRO TV, fiind cei trei jurați ai sezonului nouă „MasterChef România”. Marele anunț a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă. 

Cei trei bucătari încep un nou capitol al vieții lor / foto: PRO TV
Cei trei bucătari încep un nou capitol al vieții lor / foto: PRO TV

Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu revin la PRO TV

PRO TV a „profitat” de plecarea celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite” și a decis că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt formula ideală pentru a sta la cârma show-ului culinar care a cucerit și inspirat milioanele de telespectatori în întreaga lume - „MasterChef”.

Au transmis emoții puternice concurenților și celor de acasă, au depășit granițele gastronomiei și au decis să ridice orice farfurie la rang înalt - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Dacă plecarea lor de la Antena 1 a întristat telespectatorii, iată că cei trei jurați vor reveni, curând, în atenție lor. 

​„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitescu vor prezenta MasterChef România

PRO TV a deschis porțile celor mai apreciați experți în arta culinară din România și i-a invitat să modereze un reality-show de zile mari. Cum au reacționat Chef Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. 

Sorin Bontea: „E ca un nou început”

Sorin Bontea / foto: Instagram
Sorin Bontea / foto: Instagram

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Sorin Bontea. 

Florin Dumitrescu: „Bucătăria nu are cum să moară”

Florin Dumitrescu / foto: Social media
Florin Dumitrescu / foto: Social media

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu: „Noii concurenți să vină cu mult curaj”

Cătălin Scărlătescu / foto: Instagram
Cătălin Scărlătescu / foto: Instagram

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut... MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a conchis Chef Scărlătescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net