Sorin Mitrea din trupa Ro-Mania, concurent la MasterChef! Foștii colegi i-au fost alături! De la cine a obținut șortul

Ultima actualizare:

Sorin Mitrea, (44 de ani), fondatorul trupei Ro-Mania, care făcea furori în anii 2000, a participat aseară în sezonul 9 MasterChef România difuzat de PROTV și surprizele s-au ținut lanț în prima ediție a emisiunii, a fost lider absolut de audiență, fiind premiera MasterChef cu cel mai mare share înregistrat până la acest moment, în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD.

S-a reîntâlnit cu colegii din Ro-Mania după 23 de ani

Lângă Sorin Mitrea și-au făcut apariția și foștii săi colegi de trupa din Ro-Mania, Ionuț Voicu și Cătălin Voicu, care a fost și el prezent în 2020 în emisiune „Chefi la cuțite”, impresionând atunci juriul cu preparatul său și obținând chiar două cuțite. Cei trei foști colegi nu s-au mai văzut de 23 de ani. Ionuț Voicu se ocupă acum de producție audio și video, iar Cătălin Voicu a mărturisit că este IT-ist.

Sorin Mitrea este acum căpitan de barcă (skipper) & marketer. Muzica a rămas prima lui iubire, o face de la 16 ani, iar în prezent nu a renunțat definitiv la ea, având acasă un studio și făcând muzică doar pentru el.

Navighează pe timpul verii

Sorin este skipper pe timpul verii, iar iarna îl ajută pe tatăl său în service-ul auto al familiei.

Gătitul este o pasiune mai veche, începută tot de la 16-17 ani, fiind o combinație perfectă încă de pe atunci cu meseria de artist.

Sorin Mitrea a  început să gătească mai des în momentul în care s-a mutat singur și a fost nevoit să se responsabilizeze. Călătorind și descoperind noi gastronomii a dorit să reproducă acasă ceea ce a întâlnit în peregrinările sale. Pe vremea cand era în trupa Ro-Mania, artistul făcea mari furori în rândul domnișoarelor.

Își dorește să își deschidă un local mic și cochet

Este pasionat de horticultură, are propriul solar, este vegetarian de 5 ani (se gândește la sustenabilitate), este singurul din gașcă care gătește. Gătește carne însă nu gustă, susține că își dă seama de gustul mâncării doar din miros.

Visul lui este să deschidă un local mic și cochet, în care să gătească cu ingrediente proaspete.

Gătitul e doar un hobby

Sorin Mitrea a venit la MasterChef pentru a-și demonstra talentul culinar. Foștii săi colegi de trupă i-au fost alături și l-au susținut în fața celor trei chefi jurați, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu.

Pentru Sorin Mitrea gătitul nu este doar un hobby, ci o formă de a oferi bucurie și confort celor din jurul său.

 „Îmi place să gătesc pentru că îmi place să hrănesc oamenii, să le văd bucuria când se delectează cu ceea ce am pregătit”, mărturisește el.

„Gătitul este pentru mine o extensie a ceea ce simt atunci când sunt pe mare. Este despre a aduce oamenii împreună și a crea amintiri frumoase,” spune Sorin.

Povestea lui Sorin Mitrea este una despre reinventare și curajul de a-ți urma pasiunile, indiferent de riscuri. De la succesul pe scenă, la aventurile pe mare și pasiunea pentru gătit, Sorin continuă să inspire și să arate că, în viață, schimbarea poate aduce cu sine noi oportunități și bucurii. 

Chef Sorin Bontea i-a oferit șorțul

Artistul și skipperul este acum într-o relație cu o frumoasă domnișoară, Georgiana Timuș, care l-a susținut și ea în competiția pe care acesta a pornit-o în sezonul 9 de MasterChef de la PROTV.

Sorin Mitrea s-a prezentat în fața chefilor cu o supă asiatică. “Nu vă citesc deloc privirile astea”, le-a spus Mitrea celor trei chefi după ce au gustat din preparatul său.

Florin Dumitrescu a fost încântat de supă și i-a oferit un “Da”, Chef Sorin Bontea i-a dat șorțul, iar Chef Cătălin Scărlătescu a fost singurul care i-a spus “Nu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net