Concurenta de la MasterChef 2024 care a emoționat toată țara. A fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 6 ani, dar le-a oferit tuturor o lecție de viață

#MasterChef România
Ultima actualizare:

MasterChef a revenit pe micile ecrane, iar concurenții din cadrul emisiunii au reușit deja să impresioneze cu poveștile lor de viață. Georgiana Ene, participantă la noul sezon a atras atenția tuturor, după ce a povestit drama prin care a trecut.

Georgiana Ene de la MasterChef 2024 are o poveste impresionantă de viață / Foto: Captură Video
Georgiana Ene de la MasterChef 2024 are o poveste impresionantă de viață / Foto: Captură Video

Georgiana Ene a fost greu încercată de destin

Georgiana Ene, în vârstă de 45 de ani, provine din Slatina, județul Olt, însă a crescut la București de când avea doar doi ani. În prezent, aceasta trăiește în Barcelona și este Sales Manager de mai bine de 8 ani. În urmă cu 6 ani, concurenta de la MasterChef 2024 a primit o lovitură dură, întrucât a fost diagnosticată cu cancer.

În ciuda acestui lucru, femeia a luptat cu toate puterile, reușind să învingă boala. Are două pasiuni uriașe, respectiv călătoriile și gătitul, iar până în prezent a vizitat peste 50 de țări, unde a avut prilejul să guste din toate preparatele specifice.

 Visul ei este să deschidă un restaurant în stilul Chefs Counter, lucru care o motivează din plin să participe la emisiunea culinară, difuzată la PRO TV. Georgiana nu apare pentru prima dată pe micile ecrane, întrucât în 2012 a mai participat și la emisiunea Vocea României. Deși nu a reușit să meargă mai departe, aceasta nu s-a descurajat, ci a continuat să privească viitorul cu optimism și încredere.

 Dacă va câștiga sau nu marele premiu în valoare de 75.000 de euro, rămâne de văzut, însă Georgiana vede o oportunitate de a-și transforma pasiunea culinară într-o carieră desăvârșită.

Cristian Tomescu, o poveste de viață plină de lacrimi și suferință

Printre concurenții noului sezon MasterChef se numără și Cristian Tomescu, care la rândul său, are o poveste de viață impresionantă. Acesta are 50 de ani și lucrează ca barman, însă în trecut a făcut rugby, lupte libere și parașutism. Pentru Cristian, cel mai greu moment a fost atunci când și-a pierdut fetița de 6 luni, iar la 4 luni distanță și-a înmormântat soacra.

Ulterior, bărbatul a rămas fără loc de muncă, însă toate aceste drame l-au întărit. Acum îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că i-a dat puterea să depășească toate încercările și să rămână cu picioarele pe pământ.

„Viața noastră e ca parcursul unui vin sau coniac. Când e tânăr e energic, acid și aspru, și pe măsură ce înaintezi, te decantezi, devii mai înțelept”, mărturisește Cristian Tomescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net