Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, manechin pe podium. Cum și-a revenit după a pierdut sarcina

Ultima actualizare:

Evenimentul lui Alin Gălățescu, "SOIREES DE LA MODE 28", care a avut loc marți seara, a reunit colecțiile unor designeri, tribut Thierry Mugler. Printre aceștia, și designerul Claudia Rawlings. A adus pe scenă patru creații, iar unul dintre modele a fost chiar Aida Parascan, fosta câștigătoare Mastechef. 

Aida Parascan a pierdut o sarcină în mod dramatic Sursa: Instagram
Aida Parascan a pierdut o sarcină în mod dramatic Sursa: Instagram

Iată că din bucătărie, pe podiumul de prezentare a fost doar un pas. Aida Parascan arată foarte bine, deși este mămica a trei copii, iar rochia i-a venit ca turnată.

"Cineva a spus «Pentru a dirija orchestra trebuie sa întorci spatele multimii», prin «orchestră» a se înțelege «viața». Mi-am propus ca de fiecare dată când am ocazia, să fac ceva ce nu am făcut niciodată. Acum două zile am fost pentru prima data pe pasarelă, model, într-un show la care au participat aproximativ 20 de designeri români.

O experiență unică, pentru care vreau să-i mulțumesc talentatei mele  prieten, Claudia Rawlings", a declarat Aida Parascan, pentru Click!. Vedeta a pășit ca un adevărat model și a arătat foarte bine.

Iată că, la un an de când a pierdut copilul, Aida a renăscut din propria cenușă. 

"Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe. În ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu și la figurat. Inima «îngerașului» a încetat să mai bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu.

A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte. Mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”, a scris Aida Parascan, pe rețelele sociale.

Citește și: Aida Parascan renunţă la şorţul de bucătar şi se face terapeut 

Prin ce chinuri a trecut Aida!

Despre viaţa ei s-ar putea scrie un roman. La vârsta de 20 de ani, Aida Parascan şi-a pierdut primul soţ într-un accident de maşină şi a rămas mamă singură. După puţin timp, a plecat în Italia, unde s-a căsătorit din nou, a dat naştere altor doi copii, însă a divorţat şi a venit în România cu toţi trei, pe care şi i-a crescut fără ajutor. A câştigat "MasterChef", de la Pro Tv, însă, ca într-un blestem, banii au ars într-un incendiu. Flăcările au distrus locuinţa în care stătea cu chirie, dar şi banii care-i mai rămăseseră, iar căţelul i-a murit şi el.

Citește și: Aida Parascan, părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina: “L-am înțeles și am acceptat”

S-a făcut terapeut!

De parcă aceste drame nu i-ar fi fost de-ajuns, în primăvară, Aida a suferit pierderea unui copil care i-a murit în pântec în luna a cincea de sarcină. Multe lovituri sub centură, însă vedeta a reuşit să se ridice de fiecare dată, iar pe toate acestea nu le consideră necazuri sau probleme, ci lecţii de viaţă.

Anul trecut,  când a împlinit vârsta de 40 de ani, Aida a dorit să facă o schimbare majoră în viaţa ei. S-a hotărât să renunţe la şorţ şi la cuţitul de bucătărie, după ce şi-a luat mai multe ţepe de la patroni, şi a decis să îşi deschidă propriul cabinet şi să profeseze ca terapeut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net