Gina Pistol, prezentatoarea MasterChef România, s-a pus pe slăbit! „Simt niște schimbări în organismul meu...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gina Pistol (43 e ani) a fost matinală azi dimineață pentru că la ora 11.00 a fost prezentă la evenimentul de lansare a grilei de toamnă PROTV. Își aștepta soțul, pe Smiley, să ajungă și el la locația unde a avut loc evenimentul și între timp a răspuns întrebărilor jurnaliștilor curioși.

Gina Pistol va putea fi urmărită la PROTV începând cu 10 septembrie, de la ora 20.30, la MasterChef. Vedeta ne-a mărturisit pentru Click! ce vară frumoasă a avut și că s-a pus serios pe slăbit pentru că își dorește să mai dea jos câteva kilograme.

Cum ești, Gina? Începe sezonul în forță, adică se lansează MasterChef România 2024 la PROTV!

Începe sezonul în forță, începe pe 10 septembrie de la ora 20.30, lunea și marțea. Nu am apucat să vedem nimic, o să vedem astăzi, alături de voi. Vom vedea momente din emisiune.Și așteptăm cu nerăbdare să vedem noul sezon MasterChef.

Am înțeles că este foarte tare...

Toți care l-au văzut, cei din conducere, au zis că este foarte mișto.

Ai venit cu bateriile încărcate, am văzut că ați fost la concert la Justin Timberlake.

Da, am fost, am și uitat de concert. Toate astea le fac în mici ferestre, între filmări. Și s-au amestecat în capul meu. Am fost la concert de ziua lui Andrei, pentru că-i place Justin Timberlake. Eu nu sunt mare fan, dar într-adevăr omul e un adevărat showman. De la mișcare scenică, cum a cântat totul, absolut totul.

A fost cadoul din partea ta pentru Andrei?

Nu, și l-a făcut singur. Eu i-am făcut mai multe cadouri.

Putem să zicem și ce a primit din partea ta?

I-am făcut cadou lucruri personale...

Cu micuța, cum sunteți acum în perioada asta, cu Josephine?

Când sunt eu la filmări, încearcă Andrei să rămână cu ea cât mai mult, să umple golul ăsta. Acum că este și el aici rămâne cu bonă. Avem o fată care ne ajută și ne este de foarte mare ajutor, ele se înțeleg foarte bine.

Mai reușiți să mai plecați undeva, amândoi, în cuplu? Ați fost în Toscana, nu?

Da, am fost şi cu copilul în Toscana. Dar nu știu când o să mai prindem următoarea fereastră. E și el cu filmările la Voce, eu la MasterChef, a fost o vară plină.

Cum a fost la filmări la MasterChef? Adică din ce ai văzut până acum, la ce să se aștepte telespectatorii?

O să vedem împreună. Eu vă pot spune ca și om implicat acolo, că este un sezon super. Sunt niște oameni foarte mișto. Nu ai cum să nu-i iubeșți, nu ai cum să nu-i îndrăgești, nu ai cum să nu-ți dorești ca fiecare în parte să câștige trofeul MasterChef și premiul de 70.000 euro. Pentru că deși sunt diferiți, fiecare sunt foarte oameni foarte tari. N-am văzut nimic din imagini.

Cum te caracterizezi tu acum, așa? De unde îți iei puterea asta de muncă?

Nici eu nu știu. Sunt momente când și eu pic, ca orice om, se adună mai multe. Dar... mă ridic de jos și n-am încotro, pentru că trebuie să continuăm orice ar fi.

Ai ținut vreo dietă vara asta?

Da, am început de curând. Am început tot cu Carmen Fit. M-am mai antrenat acum mulți ani cu ea și ea s-a apucat de dieta mea. Și acum simt niște schimbări în organismul meu. Nu foarte plăcute. Și, cumva, am apelat la Carmen să mă ajute să mă reconectez cu corpul meu. Pentru că și nemâncatul, dietele ținute prost, te dezechilibrează.

Te-ai înfometat?

Nu pot eu să mă înfometez. Îmi place mâncarea. Dar am mâncat prost. La un moment dat am avut perioade în care am mâncat foarte prost. Dar, acum mă țin de dietă. Și mi-e foarte greu la filmări să țin dietă, pentru că stau înconjurată de mâncăruri și de tot felul de mirosuri, iar eu sunt pofticioasă.

Simți tu nevoia să slăbești acum? Adică un anumit număr de kilograme?

Da, eu zic că mai pot să dau jos.

Andrei, soțul tău, te place oricum!

Andrei, da.

Când te aude că vrei să slăbești, ce zice?  

Zice că lui îi place așa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net