Smiley, Gina Pistol și soții Rednic fac mii de euro, din reclamele la cosmetice, mâncare și vin: „Se câștigă bani frumoși”

#Exclusiv Click!

Vedetele câștigă bani frumoși, în familie, din reclamele la alimente, medicamente sau la cosmetice. Preferații firmelor sunt Smiley, Cătălin Măruță și Lupu Rednic. Ca să dubleze succesul, au filmat alături de superbele soții, vedete și ele. Se câștigă însă bine din aceste spoturi publicitare? Iată ce spune Lupu Rednic exclusiv pentru Click!

Lupu Rednic: „Se câștigă bine, dar și taxele sunt mari!”

Lupu Rednic și soția lui, Cornelia, artiști de muzică populară din zona Maramureșului, câștigă nu numai din recitaluri, ci și din reclame, fiind imaginea unei firme de pateu de ficat, dar și a unui soi de vin, din Moldova, pentru care și-au „închiriat” chipul și vocea. Merită însă banii? Iată ce spune Lupu Rednic, exclusiv pentru Click!:

„Da, suntem solicitați în reclame, suntem o familie liniștită, frumoasă. Am făcut reclamă și la o marcă de pateu de ficat și la vinuri, dar și la un lanț de magazine, numai la mâncare acceptăm colaborări. Și, da, se câștigă bine, bani frumoși, mii de euro, dar ce nu știe lumea este faptul că și taxele sunt mari!”.

Însă, reclama video, realizată la cosit și postată pe Facebook, le-a adus protagoniștilor și câteva reproșuri din partea internauților. Aceștia consideră că scenariul nu prea coincide cu realitatea din teren, meniul nefiind unul îndestulător, pentru cosași, după munca grea, la câmp:

„Să cosească ei cu pateu la prânz!” sau: „La cosași trebe slană și caș și o oiagă de jinars”, au precizat „cârcotașii”, pe Facebook.

Smiley și Gina Pistol, reclamă la produse pentru îngrijirea părului

Iar soții Smiley și Gina Pistol sunt protagoniștii unei reclame la produse pentru îngrijirea părului, pentru o firmă renumită în întreaga lume. Fotografiile lor, promovând șamponul-minune, se regăsesc și în mall-uri, acolo unde, de altfel, se află și publicul-țintă.

Dar, tot împreună au urcat și pe scenă, la unul dintre spectacolele lui Smiley, Gina, prezentatoarea concursului „MasterChef” (PRO TV), demonstrând că are și calități vocale. Fanii au fost încântați de emoționantul moment artistic:

„Ce vi se potrivesc vocile! Frumos moment”, „Gina rupe pe voce! E păcat să nu îi facă niște piese, chiar sună blană”, „Gina, te rog, apucă-te de cântat serios”, „Minunați atât pe scenă, cât și în afara ei” și „Wow, ce voce caldă are Gina!””.

Cătălin Măruță promovează un lanț de farmacii, cu întreaga familie

Cătălin și Andra, împreună cu cei doi copii ai lor, David și Eva, au devenit anul trecut imaginea unui vestit lanț de farmacii. Iată ce spunea Cătălin Măruță despre această colaborare:

„Nu ne gândim la sănătatea noastră, până când nu ne lovește o problemă. Atunci ne aducem aminte cât de importantă este! Și au tot fost diverse experiențe în ultimul timp: am avut viroze, eu m-am operat la picior, iar Andra, înainte de spectacolele de Crăciun, a ajuns la spital din cauza epuizării.

Ne revenim, dar nu uităm că poate altora le este mult mai greu și că trec prin situații si mai dificile. Iată de ce vă povestesc aceste lucruri: aș vrea să vă spun că în 2023 noi am decis să ne alăturăm...”.

„Faci reclamă, dar o faci pentru bani!”

Un internaut însă i-a lăsat lui Cătălin Măruță un comentariu total neprietenos, pe Facebook: 

„Faci reclamă, dar o faci pentru bani!

La scurt timp a venit și replica lui Măruță, una pe măsura provocării:

„Fiecare muncește pentru bani! La fel și aici, dreptul de a folosi imaginea (pentru care atât eu cât și Andra am muncit de peste 20 de ani), zilele dedicate filmărilor pentru reclame și multe altele… etc, etc. Important este ca, din ceea ce primești, să poți da înapoi și societății… fiecare cum poate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net