Cornelia și Lupu Rednic, secretul unei căsnicii de durată. Cum mențin flacăra pasiunii chiar și după 32 de ani: „Am avut răbdare!”

#Exclusiv Click!

Cornelia Rednic (47 de ani) și soțul ei, Lupu Rednic (54 de ani),  sunt printre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară de la noi. 

Cuplu longeviv, Cornelia și Lupu Rednic sunt căsătoriți de aproape 32 de ani. Artista avea doar 17 ani atunci când s-a căsătorit cu soțul ei, în vârstă de 23 de ani la vremea respectivă. Chiar dacă au pornit de jos și au întâmpinat unele greutăți, timpul a trecut și acum au o carieră frumoasă și o căsnicie trainică, chiar de invidiat. Secretul relației lor lungi pare să fie însă răbdarea și înțelegerea reciprocă.

„Ne-a fost foarte greu la început”

I-am întâlnit pe cei doi soți la lansarea de carte a Iulianei Tudor, intitulată sugestiv „Fericirea nu costă nimic” și am fost curioși să aflăm cum descriu ei fericirea, având în vedere că sunt un exemplu pentru mulți.

"Dacă tu ești bine cu tine poți să fii fericit oriunde ai fi! Ne-a fost foarte greu la început pentru că ne-am dorit să facem ceva, să realizăm ceva și acel moment în care noi ne-am lansat a fost destul de dificil. Acum, de exemplu, pentru copii și tineri este mult mai ușor. Sunt multe platforme pe care ei se pot lansa și își pot face publicitate.  Atunci pentru noi lupta a fost foarte dură dar tot ce e greu te călește”, a povestit Cornelia Rednic.

"Am plecat și noi la începutul relației greu, i-am luat odată cadou un lănțișor subțirel dar Cornelia a fost foarte bucuroasă și fericită, ca și acum când avem o stare mai bună decât atunci”, și-a completat  Lupu Rednic soția. Și pentru că este mereu caracterizat de umor atunci când povestește, interpretul de muzică populară ne-a dezvăluit că într-o relație de lungă durată trebuie să ai și răbdare.

"Aproape 32 de ani împreună! Nu mă întrebați, eu am avut răbdare!", spune Lupu Rednic în stilul său caracteristic, cu zâmbetul pe buze, atunci când vine vorba despre secretul unei căsnicii lungi și frumoase.

Au un stil de viață sănătos

După ce a dobândit o siluetă de invidiat printr-un program pe care i l-a recomandat Carmen Barcan, tehnician nutriționist și terapeut specializat în tehnici non-invazive de slăbire și remodelare corporală, Cornelia Rednic  a pus lacătul pe frigider. Și l-a pus chiar și pe soțul ei la dietă.

"Mă costă mai mult acum noul mod de alimentație pe care îl avem. Am adoptat un stil de viață mai sănătos pentru că trec anii și trebuie să avem grijă de noi, nu mai suntem atât de rezistenți la oboseală. Odată cu vârstă intervin mai multe probleme și totul pleacă de la alimentație”, ne-a povestit Cornelia Rednic, pe care soțul o susține întru totul.

„Nu mai gătește acum, s-a pus lacăt pe tot, nu mai mâncăm nimic, nu mai cumpărăm nimic...”, a completat-o și Lupu Rednic.

Cântă de Revelion la Dublin

Sunt artiști iubiți și foarte ceruți de public iar evenimentele importante sunt stabilite cu mult timp înainte așa că acest sfârșit de an îi va prinde pe Cornelia și Lupu Rednic la Dublin, acolo unde vor cânta de Revelion.

"De Crăciun mergem acasă, între Crăciun și Revelion avem câteva evenimente, și de Revelion vom petrece cu românii de la Dublin", ne-au mai spus Cornelia Rednic în ceea ce privește programul artistic de sărbători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net