Cornelia şi Lupu Rednic, de la sărăcie la bolid de 80.000 de euro

Ultima actualizare:
Cornelia şi Lupu Rednic sunt un cuplu şi pe scenă, şi în viaţa reală
Cornelia şi Lupu Rednic sunt un cuplu şi pe scenă, şi în viaţa reală

Cornelia (43 ani) şi Lupu Rednic (49 ani) sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica populară. Au împlinit 27 de ani de căsnicie şi 25 de ani de carieră împreună. Nu au copii, dar s-au realizat frumos pe plan material. Au pornit de jos, iar acum îşi permit orice extravaganţă, vile cochete şi bolizi de lux.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în trafic conducând un BMW X 6 M, în valoare de 80.000 de euro, cu care circulă peste tot la evenimentele şi spectacolele la care sunt invitaţi să cânte. Cei doi deţin o vilă cochetă în Maramureş, dar şi un apartament frumos în zona de Nord a Capitalei.

Toate acestea nu au venit de-a gata, ci au fost adunate în ani buni petrecuţi în lumina reflectoarelor.  ”Noi, când am plecat la drum, am fost nişte oameni simpli, chiar săraci”, spuneau la un moment dat cei doi artişti pentru revista ”Taifasuri”. Cornelia a renunţat la şcoală pentru cel care i-a devenit soţ.


    Cornelia şi Lupu Rednic sunt un cuplu şi pe scenă, şi în viaţa reală
Cornelia şi Lupu Rednic sunt un cuplu şi pe scenă, şi în viaţa reală

„Eu după clasa a X-a am renunţat la şcoală şi m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, m-am întors la şcoală, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând”, spune artista. 

Lupu Rednic a urmat gimnaziul în localitatea natală, parcurgând zilnic câte 14 km până la şcoală. De la vârsta de 14 ani a început să-şi câştige existenţa muncind la câmp. „În 1985 am terminat clasa a VIII-a şi am plecat la Arad, localitatea Nădlac, unde munceam cu caii şi căruţa. Transportam porumb, sfeclă de zahăr şi furajeră”, îşi aminteşte cu nostalgie Lupu. La vioară a început să cânte la 14 ani. A prins drag de acest instrument după ce l-a auzit cântând pe vecinul Vasile a lu’ Pojonic. „Mi-a plăcut aşa de mult, că am cumpărat o ceteră şi o zongoră de la el. Atunci a început dragostea pentru artă şi tradiţia populară. Nicăieri nu plecam fără vioara cu care începusem să-mi câştig existenţa. În serile de iarnă mergeam cu doi-trei feciori la fete, la câte o şezătoare”, povesteşte artistul.În perioada ianuarie 1989-martie 1990, Lupu Rednic a fost nevoit, ca orice bărbat, să-şi satisfacă stagiu militar. În toamna anului 1990 s-a stabilit în Sighetu Marmaţiei, locuind acolo într-un cămin de nefamilişti, perioadă în care a lucrat ca bucătar-ospătar, unde era coleg de serviciu cu cea care avea să-i devină soacră. Ziua, el muncea la restaurant, iar seara urma cursurile de liceu la seral. Atunci a şi cunoscut-o pe Cornelia. A simţit din prima clipă că ea este perechea lui. La nici doi ani de când s-au cunoscut, au început să cânte împreună, iar muzica i-a legat şi mai tare.  

Cornelia şi Lupu s-au căsătorit  în 1992 şi toată viaţa au muncit cot la cot. De la oamenii simpli care erau la început au ajuns un nume, iar banii nu au întârziat să apară. Din 2006, cei doi maramureşeni s-au mutat în Bucureşti, iar acum câştigă între 1.000 şi 2.500 de euro pe un concert. 

Şi alţi folclorişti conduc maşini de lux

Constantin Enceanu  a condus peste  1,5 milioane de kilometri
Constantin Enceanu a condus peste 1,5 milioane de kilometri

Petrică Mîţu Stoian (54 ani) face toate drumurile cu maşina, aşa că a avut nevoie de un automobil solid. Cântăreţul are la activ aproape 2 milioane de km pe şoselele patriei. El conduce un Mercedes GLE 350, în valoare de 80.000 de euro, de care e foarte mândru.

Colegul lui, Constantin Enceanu (54 ani), are carnetul din anul 1996 şi a condus până acum peste un milion şi jumătate de kilometri. Petrică Mîţu l-a convins să îşi ia Mercedes, dar are şi un BMW X5. Gheorghe Turda (70 ani) a optat pentru un Volkswagen Touareg Mountain, de peste 200 de cai putere, pe care a dat peste 50.000 de euro, iar Aurel Tămaş conduce şi el un automobil solid, un Range Rover de culoare albă.

image
image
image
image
image
image
mihaela runceanu jpeg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net