Cătălin Măruță, un tată de nota zece. Uite cum a fost surprins prezentatorul TV, într-un mall din Capitală

#Exclusiv Click!

Cătălin Măruță (45 de ani) este un soț și un tată model! Zilele trecute, paparazzi Click!, l-au surprins pe simpaticul prezentator de la PRO-TV, într-un mall din nordul Bucureștiului, alături de cei doi copii pe care îi are împreună cu Andra (37 de ani), dar și de o domnișorică care îi ajută să realizeze conținut video,  pentru a-l posta pe rețelele sociale.

Cătălin și Andra Măruță sunt una dintre cele mai frumoase și solide familii din showbiz-ul românesc! Cei doi sunt împreună de 16 ani, iar de 14 ani sunt căsătoriți. Pentru că au crezut în iubirea lor încă de la început, cei doi au ales să devină părinți, astfel că acum Cătălin și Andra au doi copii frumoși, o fată și un băiat, pe David (13 ani) și pe Eva (7 ani) de care sunt tare mândri. Mai ales că puștoaica, se pare, că îi moștenește talentul și vocea celebrei sale mame, iar David este foarte atras de partea de online…momentan.

Măruță, tătic devotat

Prezentatorul PRO-TV, de la emisiunea „La Măruță”, atunci când nu este la emisiune, de luni până vineri, sau merge să prezinte evenimente, alege să își petreacă timpul alături de cei doi copii ai săi. Asta ne arată imaginile pe care le-au surprins colegii noștri, paparazzi, recent.

Din informațiile primite de colegii noștri de pe teren, Cătălin Măruță a mers la shopping, la mall, alături de cei doi copii, dar și de domnișoara care îi ajută să creeze conținut pentru online. Cei patru au ales să meargă într-un magazin de articole sportive, unde au cumpărat ce aveau nevoie, după care Cătălin s-a oprit cu copiii la o covrigărie, unde au cumpărat câte un croissant pentru a se îndulci.

Cătălin Măruță, adeptul ținutelor lejere

Atunci când nu este pe micul ecran, în lumina reflectoarelor, Cătălin Măruță se pare că preferă să adopte ținute sport, lejere. Din imagini putem vedea că prezentatorul TV purta un tricou simplu, deschis la culoare, cu o pereche de pantaloni simpli deasupra genunchiului, iar în spate avea un rucsac...cel mai probabil să își poată ține lucrurile de care avea nevoie în acele momente. De asemenea, nici cei doi copii ai săi nu erau mai prejos. David era îmbrăcat într-o ținută sport, lejeră, de primăvară – vară, cu imprimeuri pe ea, care atrăgea toate privirile celor din jur, iar Eva purta la fel, o ținută sport, formată dintr-o pereche de pantaloni scurți și un tricou care i se potrivea perfect, mai ales că părul îl avea prins într-o coadă simplă.

Căsnicie trainică

Într-un interviu acordat pentru revista Viva, Andra vorbea despre faptul că nu concepe o separare de Cătălin Măruță:

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.

Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus <Da>. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a declarat Andra, pentru Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG