Lovitură pentru Antena1. Gina Pistol va prezenta noul sezon Masterchef, de la Pro TV

Ultima actualizare:

Veste de ultimă oră în showbizul românesc: Gina Pistol a confirmat, în exclusivitate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, că va prezenta noul sezon Masterchef la PRO TV. Anunțul a fost făcut public și pe pagina sa de Instagram, unde vedeta și-a exprimat entuziasmul de a colabora din nou cu faimoșii chefi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Aceasta este o lovitură dură pentru Antena 1, deoarece Gina Pistol revine pe micile ecrane după o pauză în care s-a dedicat creșterii fiicei sale, Josephine. De data aceasta, frumoasa blondină a ales să se alăture echipei PRO TV, semnând un contract cu oficialii postului.

Gina Pistol prezintă Masterchef din toamna lui 2024

Gina Pistol. Foto: arhiva personală.
Gina Pistol. Foto: arhiva personală.

În toamna lui 2024, Gina Pistol va fi noua prezentatoare a emisiunii Masterchef, aducându-și farmecul și carisma în popularul show culinar. Confirmarea oficială a venit în cadrul emisiunii La Măruță, unde Gina, vizibil emoționată, a mulțumit fanilor pentru sprijinul oferit în perioada în care a stat departe de televiziune.

Gina Pistol a vorbit cu entuziasm despre colaborarea cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, evidențiind chimia și prietenia frumoasă care îi leagă. „Da, voi prezenta Masterchef. Nu a îmbătrânit niciunul dintre ei, toți sunt frumoși. Toți 3 au o energie foarte faină și o chimie foarte bună. Vrem să vă mulțumim pentru toată căldura pe care ne-ați oferit-o!”, a declarat Gina Pistol la PRO TV.

Revenirea mult așteptată

Revenirea Ginei Pistol în televiziune a fost așteptată cu nerăbdare de fani, iar alegerea de a prezenta Masterchef adaugă un plus de entuziasm și anticipare pentru noul sezon. Cu o carieră de succes în televiziune și o personalitate carismatică, Gina este pregătită să aducă un suflu nou emisiunii, continuând în același timp să fie un model de inspirație pentru mulți.

Sezonul 9 al emisiunii Masterchef promite să fie unul de neuitat, cu provocări culinare spectaculoase și momente memorabile, iar prezența Ginei Pistol în rolul de prezentatoare adaugă un plus de farmec și dinamism show-ului. Fanii așteaptă cu nerăbdare debutul din toamna lui 2024 și sunt gata să o urmărească pe Gina într-o nouă aventură culinară la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net