Spider-Man: No Way Home revine pe prima poziție în box-office-ul american. Topul celor mai vizionate producții

24 ianuarie 2022

”Spider-Man: No Way Home”, filmul care a avut cel mai mare succes în perioada pandemiei și care a adunat peste un miliard de dolari în întreaga lume, revine pe prima poziție în box-office-ul american, după ce fusese detronat de horror-ul Scream. 

image

Spider-Man: No Way Home a urcat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american, cu încasări de 14,1 milioane de dolari în acest weekend, potrivit datelor provizorii publicate duminică de Exhibitor Relations, companie specializată în analize şi statistici din industria cinematografică.

”Spider-Man”, prima peliculă din era COVID-19 care obţine încasări de peste un miliard de dolari în America de Nord şi în întreaga lume la scurt timp după lansare, şi-a luat  revanşa după ce a fost detronat, pentru scurt timp, din fruntea box-office-ului nord-american, de filmul de groază ”Scream”.

Scream a încasat în trei zile peste 12 milioane de dolari 

La şase săptămâni de la lansare, filmul produs de Sony continuă să aducă o rază de speranţă unei industrii cinematografice care se luptă să îşi revină după perioada dificilă cauzată de pandemie, cu încasări la nivel mondial de 1,69 miliarde de dolari.

image

Noua versiune din saga ”Scream”, cea de-a cincea, se situează astfel pe locul secund. Filmul de groază de la Paramount Studios a încasat 12,4 milioane de dolari în cinematografele din SUA şi Canada de vineri până duminică.

Al treilea loc pe podium este ocupat de filmul de animaţie de la Universal Studios ”Sing 2”, care a acumulat 5,7 milioane în acest weekend.

O altă producţie Universal, noua dramă romantică ”Redeeming Love” se situează pe a patra poziţie, cu încasări de 3,7 milioane de dolari. Această parabolă pe tema păcatului şi a mântuirii, a cărei acţiune este plasată în California în timpul Goanei după aur, a fost mai populară în rândul publicului, cu precădere cel din sudul conservator al Statelor Unite, decât în rândul criticilor.

”The King’s Man”, un prequel al filmelor de spionaj ”Kingsman”, cu actorii Ralph Fiennes, Gemma Arterton şi Rhys Ifans în distribuţie, se menţine pe cea de-a cincea poziţie, cu 1,8 milioane de dolari.

Restul clasamentului top 10 celemai vizionate filme

Pe următoarele locuri în clasament urmează:

6. ”The 355” (1,6 milioane de dolari)

7. ”American Underdog” (1,2 milioane de dolari)

8. ”The King’s Daughter” (750.000 de dolari)

9. ”West Side Story” (698.000 de dolari)

10. ”Licorice Pizza” (683.000 de dolari)

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
survivor3 png
insula iubirii (3) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg