Suma fabuloasă pe care Tamaș a pierdut-o la cazinou, într-o singură seară: «Jucam pe sume mari»

Ultima actualizare:

Gabi Tamaș și Constantin Budescu au fost invitați la emisiunea online «Fiță cu Adiță», unde Tamaș a dezvăluit că într-o singură seară a pierdut la cazinou peste 50.000 de lire, adică peste 58.000 de euro. 

Suma fabuloasă pe care Tamaș a pierdut-o la cazino, într-o singură seară: «Jucam pe sume mari»
Suma fabuloasă pe care Tamaș a pierdut-o la cazino, într-o singură seară: «Jucam pe sume mari»

Gabi Tamaș, 38 de ani, este unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal din România, iar la podcastul Fiță cu Adița nu s-a sfiit să vorbească despre culisele fotbalului, mai exact ce anume fac jucătorii când nu sunt pe teren.

Constantin Budescu, fost jucător al FCSB-ului, a făcut mărturisiri sincere despre cum l-au format începuturile sale modeste pentru a supraviețui în cele mai imprevizibile circumstanțe. 

Vezi și: Dinamo a câștigat cu Voluntari. Gabi Tamaș a fost huiduit de fanii dinamoviști

Una dintre cele mai surprinzătoare declarații ale lui Gabriel Tamaș a fost despre perioada în care a fost un împătimit al cazinourilor. Fotbalistul a fost foarte sincer și a declarat că pe vremea când juca la cazinou a pierdut într-o seară câteva zeci de mii de lire, mai exact 50 de mii de lire, ceea ce înseamnă puțin peste 58.000 de euro. Tamaș a adăugat că îi plăcea să joace mai rar, dar pe sume mari.

«Cea mai mare sumă pe care am pierdut-o la cazinou?...Nu-mi place să joc sincer, dar jucam o dată de două ori pe an, îmi plăcea să joc trei cărți poker și jucam pe sume puțin mai mari. Am pierdut 50.000 de pounds (n.r. lire sterline) într-o singură seară. Am câștigat 51.000 de pounds, am fost 1.000 pe plus. »

«Nu ne e frică de sărăcie»

În continuare, Adiță i-a întrebat pe Tamaș și pe Budescu cum s-ar descurca dacă dintr-o dată ar pierde toți banii agonisiți până la acest moment. În mod surprinzător, cei doi fotbaliști au dat de înțeles că nu le este teamă de sărăcie.

«Adiță: Ce ați face dacă v-ați lăsa de fotbal și ați pierde totul?

Gabi Tamaș: Aș bea prima dat un șpriț regulat, frumos, de o zi două, să mă gândesc mai bine ce aș face. Depinde, așa cum ai ajuns fotbalist pe barba ta și pe munca ta, așa poți să faci altceva. Ai ajuns fotbalist de succes că ai muncit toată viața.

Constantin Budescu: Cam același lucru, înainte nu aveam de nici unele și ne-am apucat de fotbal și acum avem câte ceva ne-om găsi ceva de făcut și ne-am descurca n-om muri de foame.

Adiță: Vă e frică de sărăcie?

Constantin Budescu: Deja am trecut prin ea nu cred că ne e frică.

 Gabi Tamaș: Voi găsi un patron la care să mă angajez să spăl vase, sau ceva.»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net