Top filme cu încasări uriașe în 2022. Ce producții ar putea doborî toate recordurile

Anul 2022 debutează în forță cu filme care au doborât recordurile la încasări. Spiderman și Matrix se află pe primele poziții în topul celor mai așteptate, dar și vizionate pelicule din lume. Însă, suntem abia la început, căci 2022 este anul care ar putea convinge publicul din întreaga lume să se întoarcă masiv în cinematografe. Iată ce producții vor fi lansate și despre care criticii  spun că vor avea încasări uriașe. 

image

„The Batman” cu Robert Pattinson -  4 martie

Publicaţia Variety consideră că The Batman, blockbusterul cu Robert Pattinson în rolul titular, ar putea fi una dintre cele mai populare lansări ale anului. Trilogia lui Christopher Nolan a dovedit că publicul are un apetit gigantic pentru aventurile supereroului din Gotham City, iar trailerele noului film sugerează că premiera din 4 martie este hotărâtă să pluseze la capitolul violenţă. Catwoman (Zoë Kravitz), The Penguin (Colin Farrell) şi The Riddler (Paul Dano) sunt alţi trei supereroi populari care vor apărea în film.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 6 mai

Al doilea film de cu Benedict Cumberbatch în rolul lui Doctor Strange beneficiază de mega-reclamă. Asta, după ce ideea dezechilibrului  în forţele ce controlează multiversul a fost în centrul atenţiei și  în seriale precum Wanda Vision şi Loki şi în superhitul Spider-Man: No Way Home. Ajută şi faptul că regizor este Sam Raimi, regizorul trilogiei originale cu Spider-Man.

Jurassic World: Dominion - 10 iunie

Fallen Kingdom ese mai mult decât de o trecere în revistă a celor mai bune momente din trilogia Jurassic Park. Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Sam Neill, Laura Dern şi Jeff Goldblum îşi reiau rolurile din cele cinci filme deja lansate, iar la regie se întoarce Colin Trevorrow. Subiectul continuării este unul din secretele cel mai bine păzite de la Hollywood, dar într-un prolog lansat în noiembrie vedem cum un T-Rex atacă spectatorii unui cinema drive-in, autorităţile făcând eforturi disperate să captureze bestia.

Mission: Impossible 7 - 30 septembrie

Franciza Misiune imposibilă este una din foarte puţinele serii cu premiere de-a lungul a mai bine de 25 de ani şi cu rolul principal interpretat de acelaşi actor. Este şi una din puţinele serii de această anvergură în stare să placă în egală măsură publicului şi criticilor. Partea a şaptea este, din păcate, şi unul din filmele cele mai afectate de pandemie, cu o premieră amânată în repetate rânduri. Deja se lucrează la un alt sequel aşteptat în 2023, prin urmare studiourile Paramount sunt absolut sigure că au un buzunar un nou superhit.

image

The Flash - 4 noiembrie

Supereroul interpretat de Ezra Miller în noile filme DC Comics oferea nu doar unul dintre cele mai ataşante personaje ale DC Extended Universe ci şi o excelentă oportunitate pentru efecte speciale ieşite din comun. Un risc al acestui film regizat de Andy Muschietti  este faptul că scenariul pierde startul prin explorarea unui alt multivers (The Flash îl întâlneşte pe Batman-ul lui Michael Keaton, noi văzând deja ceva extrem de similar în Spider-Man: No Way Home).

Avatar 2 - 16 decembrie

Avatar a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, iar sequelul este aşteptat de mai bine de opt ani. Prin urmare o să credem data de premieră abia când vom vedea filmul în cinematografe. Otricum, indiferent de momentul lansării, ca va fi în decembrie sau mai tîrziu, Avatar va fi unul dintre cele mai urmărite din lume. 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net