Spider-Man și Matrix , detronate de Selly și 5 Gang. Topul celor mai vizionate filme din România

Ultima actualizare:

Spider-Man și Matrix sunt filmele care au doborât recorduri la încasări și sunt deja un fenomen al cinematografiei mondiale. Cele mai mediatizate, cele mai populare și așteptate filme din lume rup toate topurile în această perioadă.  Asta se întâmplă la nivel global, în țări precum America, Anglia, India, Franța etc. Mai puțin la noi. Publicul românesc este fan Tabăra - proiectul 5Gang cu Selly în frunte.

image

În ultima lună, la nivel global, s-au lansat unele dintre cele mai așteptate producții ale anului, The Matrix Resurrection, Spider-Man: No Way Home sau The King`s Man: The Beginning. Românii, în schimb, preferă Tabăra - proiectul 5Gang cu Selly în frunte, producție care s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor românilor. 

„Tabăra” lui Selly, încasări de 1,53  milioane lei. Topul încasărilor

Filmul Tabăra, regizat de Vali Dobrogeanu, cu Andrei Șelaru / Selly, Matei Dima / Bromania, Dia, Cristi Munteanu și Andrei Gavril în distribuție, a generat, în primul weekend pe marile ecrane românești, încasări de 1,53 milioane de lei, potrivit statisticilor agregate de Cinemagia.

Pe de altă parte, Spider-Man: No Way Home, cel mai mediatizat și popular film la nivel global, considerat de mulți ca fiind pelicula care a reînviat cinematografia în pandemie, în România este doar pe locul al doilea, după două săptămâni pe prima poziție a podiumului, cu încasări de un milion de lei.

Pe locul trei se află Clifford the Big Red Dog cu încasări de 580.848 de lei în weekendul de debut. 

Locul patru este ocupat de The Matrix Resurrection, al patrulea film din seria începută în 1999 cu Keanu Reeves, Jonathan Groff, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith și nu numai, în cădere două poziții cu încasări de doar 209.033 lei.

Locul al cincilea în box-office-ul românesc este ocupat de The King`s Man: Începutul, regizat de Matthew Vaughn, cu o distribuție formată din Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander și Rhys Ifans. Acesta a pierdut, de asemenea, două poziție de la o săptămâna la alta, la fel ca Matrix, ajungând la încasări de 189.693 de lei. 

Până la top 10, în România, mai avem Encanto, House of Gucci, The Hating Game, Sing 2 și Spencer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net