Totul despre finala Survivor All Stars și despre marele câștigător al premiului de 100.000 de euro! Ce va face Zanni cu banii

Ultima actualizare:

După 130 de zile de trai greu în jungla dominicană, cu probe grele și emoții la cote maxime, Survivor All Stars și-a desemnat câștigătorul. Finaliștii sezonului suprem au fost Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, dar doar unul a câștigat marele premiu de 100.000 de euro: Zanni, după numele din buletin Zannidache Edmond Hubert. Click! vă spune ce va face cu banii și ce mesaje a transmis, la cald, simpaticul concurent.

Survivor All Stars a debutat pe 16 ianuarie, la Pro TV și VOYO, și a adus în fața telespectatorilor cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului. 20 de participanți, Faimoși și Războinici, s-au întrecut pe diferite trasee în Republica Dominicană.

În seara finalei de joi, mulți dintre concurenți s-au aflat în tribună. Dintre Faimoși le-am văzut pe superbele foste gimnaste Ana Porgras și Ștefania Stănilă, pe vedetele Andreea Tonciu, Elena Ionescu (prima câștigătoare Survivor 2021), pe Roxana Nemeș sau Elena Marin. Luptătorii Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu s-au deplasat și ei în Dominicană, ca și TJ Miles, surpriza acestui sezon, care a fost la un pas să fie în finală. Pe banca Războinicilor, s-au aflat simpaticele Duli și Lola, viteziștii Robert și Delea, dar și Jorge, care s-a alăturat echipei albastre la jumătatea competiției.

Finalișii au transmis mesaje atât pentru colegii lor, cât și acasă pentru cei care i-au susținut și votat. Emoțiile au fost maxime.

Când domnul Dan a anunțat câștigătorul, Zanni a izbucnit în plâns.

„Sezonul ăsta au fost mult mai mari emoțiile. Sezonul trecut a fost mult mai trumatizant, m-a maturizat mai mult. Acesta a fost mult mai greu din punct de vedere competițional. Am fost super emoționat sezonul ăsta, am simțit tot foarte puternic, am recunoscut că am temeri”, a spus Zanni la Pro Tv.

Ce va face cu banii

Survivor nu i-a adus doar maturizare și faimă, ci și bani. Cu premiul din sezonul 2 și-a achiziționat un apartament și, după câteva luni, a anunțat că a reușit să își cumpere o casă, dar și o mașină. Mândru de realizarea avută, Zanni a împărtășit totul pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mulțumit tuturor pentru susținerea primită, cea care l-a și ajutat să intre în posesia premiului cel mare, cu care și-a permis lucrurile materiale la care nici măcar nu visa înainte de Survivor.

„Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat tot atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină. Vă mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, a scris Zanni, la acea vreme.

Ce va face acum cu cei 100.000 de euro câștigați, la care se adaugă și bonusurile primite de la Pro Tv pentru fiecare săptămână de concurs?

„Cu banii o să dezvolt cea mai frumoasă tabără cu cabane, la munte. Am planul ăsta din vara anului 2023”, a mărturisit el într-un interviu pentru viva.ro.

Cui a mulțumit Zanni

„Cine m-a ajutat cel mai mult... Jorge, datorită lui am dormit bine, el ne-a făcut acoperișul, el a contribuit cel mai mult. TJ Miles și Moroșanu au contribuit și ei. A fost Zmărăndescu cu Moroșanu care au fost doi titani, doi oameni mai înțelepți care au ținut echipa într-un echilibru. Jador, din nou, am avut o altă perspectivă..”, a mai spus Zanni, care nu le-a uitat nici pe „fetele lui”: Ana Porgras și Ștefania Stănilă. De altfel, Ana a precizat: ”Sper să-l văd ridicând trofeul”, iar Alexandra Duli, deși se afla în tabăra adversă, și-a arătat deschis susținerea pentru Zanni, în detrimentul lui Iancu: ”Mă bucur pentru el, a avut o dorință foarte mare să ajungă în acest moment. Sper să câștige și se i se îndeplinească visul ăsta”, a spus Duli.

Replicile acide nu au lipsit

Schimb de replici acide între Iancu și Zanni înainte de desemnarea câștigătorului

Înainte ca numele lui Zanni să fie anunțat ca marele câștigător al Survivor, Iancu Sterp i-a aruncat o replică tăioasă adversarului său. Iancu a încercat să fie diplomat, însă după ce Zanni și-a spus părerea, a mărturisit că nu ar fi corect să învingă, având în vedere că fusese eliminat și readus în competiție.

„Cred că mi s-ar face o nedreptate dacă nu mi s-ar spune numele. Sunt și tatuat, deci ușor de judecat. Simt că-mi explodează inima din piept. Mă consider, orice s-ar întâmpla, cea mai reală persoană care a apărut la televizor”, a declarat Zanni.

„N-ar fi corect să i se spună numele, pentru că el a fost eliminat și adus înapoi în concurs”, a fost replica dată de Iancu Sterp.

Fanii lui Iancu, acuzații de blat

La scurt timp după anunțarea marelui câștigător, telespectatorii, în special fanii lui Iancu Sterp, au acuzat Pro TV de „blat”. Nemulțumiți de deznodământul sezonului suprem, internauții și-au exprimat frustrarea pe pagina de Instagram a concursului.„Zanni a fost eliminat de TJ și băgat înapoi în concurs, cu totul nedrept față de cei care au fost și ei eliminați. Și Andrei la fel. S-au făcut cele mai aiuritoare manevre, împotriva oricărui spirit sportiv, doar că să câștige cine trebuia. Absolut nedrept”,„S-a întors lumea pe dos, eliminatul câștigă, învingătorii asistă neputincioși de pe margine. SURVIVOR ALL FOR ZANNI a fost, nu Survivor All Stars”,„Să nu uităm că, de fapt, „marele câștigător” a fost eliminat, trimis acasă de TJ Miles, să nu trecem cu vederea că Robert Moscalu l-a rupt pe traseu de nenumărate ori, a fost coșmarul lui, până și Sorin i-a aplicat niște bătăi usturătoare! Asta e marele învingător ales de ProTV!!!”,„Nu este corect! El trebuia să plece acasă după jocul cu TJ și, astfel, emisiunea lua altă întorsătură și se câștiga pe bune!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net