Un fost jurat iUmor rupe tăcerea: „N-am plecat. Am fost dat afară!”. Ce acuzații aduce Antenei 1

Unul dintre jurații emisiunii „iUmor” mărturisește faptul că a fost dat afară de la cârma show-ului de la Antena 1. Evenimentul i-a lăsat un gust amar și nu s-a sfiit să mărturisească public acest lucru. 

Jurații „iUmor” / foto: Arhiva Click!
Jurații „iUmor” / foto: Arhiva Click!

Costel Bijoc a fost cel care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac în anul 2022 în juriul emisiunii. După ce producătorii au decis că este potrivit pentru acest rol, Costel nu a mai stat pe gânduri și a acceptat propunerea. Ce s-a întâmplat, însă, după ceva timp, l-a luat prin surprindere chiar și pe el. 

Costel Bijoc: „Eram foarte supărat înainte” 

Invitat în cadrul podcastului Vlad Bieltz, comediantul a făcut o serie de declarații referitoare la plecarea sa de la „iUmor”. Costel a mărturisit faptul că decizia de a renunța nu i-a aparținut lui, ci producătorilor.

„M-au dat afară de la iUmor. Am dezvoltat o agresivitate și o frustrare foarte mare. Când am vorbit cu echipa de producție să fiu jurat pentru că Mihai Bendeac plecase, am stabilit niște condiții – care nu au fost respectate. Eram foarte supărat înainte. Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Ceea ce m-a enervat foarte tare a fost că nu m-au anunțat că mă vor da afara, a trebuit să intuiesc eu. Scuza colegilor mei a fost că ”da mă, așa e în televiziune”. E penibil! Refuz să lucrez într-un mediu atât de toxic.

Și a fost frustrarea aia foarte nasoală pentru că nu voia nimeni să-mi comunice că nu mai fac parte din acest proiect. Proiect din care nu îmi doream neapărat să fac parte. Dar m-am dus cu inima deschisă și bucuros, să lucrez și să-mi fac prieteni, vizibilitate, expunere, dar mediul ăsta e toxic. Oamenii sunt foarte mișto, dar mediul… Mi-a lăsat un gust amar. Dacă așa e în televiziune… nu vreau să mai am de-a face cu acest mediu”, a spus Costel Bojoc în podcastul lui Vlad Bieltz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net