Accident teribil în F1: cel mai bogat pilot din circuit s-a izbit violent de parapet

Calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 din Singapore au adus în primplan un accident care a dat mari emoții privitorilor: în ultimul viraj al circuitului, pilotul canadian Lance Stroll s-a izbit violent de parapet.

Lance Stroll a scăpat teafăr dintr-un accident greu de privit (FOTO: Getty Images)
Lance Stroll a scăpat teafăr dintr-un accident greu de privit (FOTO: Getty Images)

Sportivul legitimat la Aston Martin a trecut prea îndrăzneț peste borduri, pierzând controlul mașinii și lovindu-se de parapet. Impactul l-a proiectat pe acesta pe mijlocul pistei, fiind aproape să fie lovit din spate de maşina britanicului Lando Norris, de la McLaren. Sub ochii tuturor, mașina s-a accidentat serios, dar pilotul canadian de 24 de ani a avut noroc și a ieșit nevătămat din toată scena. 
Totuși, Aston Martin a anunțat că Lance Stroll încă se resimte, așa încât nu a luat startul la cursa de duminică, între timp echipa lui începând munca asiduă, pe care o presupune refacerea unei mașini. 

Are în spate o avere de 3,7 miliarde de dolari

„În urma accidentului lui Lance din calificările pentru Marele Premiu de la Singapore, Lance și Aston Martin au convenit de comun acord să nu participe la cursă. Echipa trebuie să depună un efort uriaș pentru a repara mașina și, în mod evident, Lance este încă rănit în urma unui impact atât de mare. Atenția lui Lance se îndreaptă acum spre recuperarea completă înainte de Marele Premiu al Japoniei”, a comunicat Aston Martin, directorul Mike Krack declarând: „Întreaga echipă este ușurată că Lance a reușit să iasă din mașină după accidentul de ieri - cu toate acestea, el încă resimte efectele unui accident cu impact atât de mare”.
Lance Stroll este fiul magnatului canadian Lawrence Stroll, cel care deține echipa Aston Martin și, potrivit „Forbes”, averea tatălui său atinge 3,7 miliarde de dolari. Dată fiind ipostaza de moștenitor al imperiului construit de tatăl său, Lance Stroll este considerat cel mai bogat pilot din circuitul Formulei 1. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net