Răsturnare de situație: Serena Williams, acuzată că s-ar fi dopat

Faptul că Serena Williams a reacționat într-un mod ironic la adresa Simonei Halep, după ce aceasta din urmă a fost suspendată patru ani din tenis, în urma acuzelor de dopaj, nu a rămas fără urmări. După ce și fosta jucătoare americană, și soțul ei au fost zeflemitori în social media față de româncă, Ion Țiriac Jr. a reacționat și a adus în discuție faptul că Serena Williams s-ar fi dopat, având chiar acordul Agenției Mondiale Anti Doping. 

Serena Williams a ironizat-o pe Simona Halep, în contextul suspendării (FOTO: Getty Images)
Serena Williams a ironizat-o pe Simona Halep, în contextul suspendării (FOTO: Getty Images)

Fiul marelui om de afaceri a comentat în social media, acuzând dublu standard al fostei sportive și publicând o listă, care a stârnit controverse, în urmă cu mai mulți ani, regăsindu-se substanțe pentru care Serena Williams a primit derogare din partea Agenția Mondială Anti Doping, apoi oferind detalii ce impact au medicamentele respective.
„Ca să fie clar, toate sunt «excepții speciale», date timp de zeci de ani aceluiași individ. Aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise! Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical:
1. antiinflamator
2. îmbunătățirea performanței
3. reducerea oboselii
4. recuperarea rapidă
5. creșterea puterii și a rezistenței
6. elimină durerea”
, a comentat Ion Țiriac Jr., făcând referire la postarea Serenei Williams, în care scria că „8 este un număr mai bun”, aluzie la faptul că la acea finală de la Wimbledon, din 2019, câștigată de Simona Halep în fața ei, în opinia ei ar trebui să îi fie acordată. 

Fiul omului de afaceri pune la îndoială cele 23 de titluri ale americancei

„Dacă vrem să discutăm despre numere, înainte să te întrebi despre numărul 8, haideți să ne întrebăm despre toate numerele de la 1 la 23, «campioano»”, a scris Țiriac, cu referire la cele 23 de mari turnee cucerite de Serena Williams.
Reamintim că Simona Halep a fost suspendată, marți, patru ani din tenis, după un proces care a durat un an și care a ținut-o, în tot acest timp, pe bară. Românca a avut parte de numeroase amânări ale termenelor de susținere a punctului ei de vedere și, între timp, sportiva din Constanța a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net