Serena Williams, ironică la adresa lui Halep: reacția fostei jucătoare americane

Ultima actualizare:

Vestea că Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis, în urma acuzelor de dopaj, a fost salutată de Serena Williams, fosta jucătoare americană ironizând-și rivala de odinioară. 

Serena Williams și Simona Halep (FOTO: Getty Images)
Serena Williams și Simona Halep (FOTO: Getty Images)

La scurtă vreme, după ce s-a aflat de hotărârea comunicată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), Serena Williams a reacționat pe rețelele sociale legat de suspendare. Aceasta a publicat un mesaj, în care a făcut referire la finala turneului de la Wimbledon, din anul 2019, când Simona Halep a cucerit marele trofeu, impunându-se cu 6-2, 6-2. „8 este o cifră mai bună”, a scris Serena Williams pe platforma X (Twitter), fosta sportivă având oficial șapte titluri la Wimbledon, sugerând astfel că ar putea atinge borna de opt trofee la Grand Slam-ul britanic, dacă i se va acorda și trofeul din 2019. Totodată, fosta lideră din ierarhia mondială a tenisului feminin a apreciat mai multe postări, în care oamenii se arătau indignați sau dezamăgiți că Simona Halep ar fi trișat. 

image

Soțul americancei, zeflemist la adresa jucătoarei românce

Nici partenerul ei de viață, Alexis Ohanian, nu a ezitat să puncteze situația, acesta repostând o fotografie cu el în lojă, în timp ce poartă un tricou cu însemnele D.A.R.E. (n.r. (Drug Abuse Resistance Education), imortalizată la US Open 2019, la meciul dintre Serena Williams și Maria Sharapova. Pe atunci, mesajul D.A.R.E. a fost o ironie la adresa rusoaicei, care a picat un test antidoping, în 2016, după ce a pierdut în sferturile Australian Open în fața Serenei Williams. Revenind în prezent, soțul Serenei Williams a reînviat poza, adăugând că „Moda nu se schimbă”, făcând referire la actualul caz de dopaj al Simonei Halep. Nici de această dată Serena Williams nu s-a abținut, reacționând imediat și punctând „Clar nu ești demodat”

Alexis Ohanian, X jpg

Reamintim că Simona Halep a fost suspendată, marți, patru ani din tenis, după un proces care a durat un an și care a ținut-o, în tot acest timp, pe bară. Românca a avut parte de numeroase amânări ale termenelor de susținere a punctului ei de vedere, iar sancțiunea sa a fost contestată de unul dintre medicii care i-au analizat probele. De altfel, sportiva din Constanța a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net