Andrei Pavel, din nou tată: fostul mare tenismen are al treilea copil

Fostul mare jucător de tenis Andrei Pavel este tată pentru a treia oară în viața sa, cel mai recent având o fetiță, Andreea. 

Andrei Pavel, tată pentru a treia oară (FOTO: Instagram)
Andrei Pavel, tată pentru a treia oară (FOTO: Instagram)

Vestea că familia fostului tenismen urmează să se mărească a fost făcută publică, la finele anului trecut. „Da, așa este. O să avem un bebeluș! Până acum, totul a fost bine, am trecut de jumătate și sperăm să fie totul bine până la capăt. Am intrat în șase luni de sarcină. Încă nu am cumpărat hăinuțe și cărucior, am lăsat pentru după naștere, pentru că eu sunt superstițioasă. Am aflat sexul bebelușului, dar o să îl păstrăm până când se va naște”, declarase partenera lui, Adriana, pentru SpyNews, în luna decembrie. „Andrei este emoționat, cu toții suntem, noi avem împreună patru copii. Andrei are doi din prima căsătorie și eu am doi din cealaltă căsătorie și suntem fericiți cu toții. Abia așteptăm să ne vină mascota”, mai spunea femeia atunci. 
Din relația anterioară cu Simone Pavel, cu care a fost și căsătorit, Andrei Pavel mai are doi copii: o fată, Carolina Elena și un băiat, Marius Lukas.

A lăsat ipostaza de jucător pentru cea de antrenor

Fostul ocupant al locului 13 ATP, Andrei Pavel este, între timp, de îndelungă vreme, antrenor de tenis. Din această ipostază, a avut ocazia să colaboreze cu nume mari din „sportul alb”. Una dintre sportivele de anvergură pe care a pregătit-o este Jelena Janković, fostă lideră mondială a tenisului feminin, cu toate că nu a cucerit vreun Grand Slam, împreună lucrând jumătate de an, în 2011. Nici Simona Halep nu lipsește de pe lista jucătoarelor pe care Andrei Pavel le-a antrenat, palmaresul său fiind întregit, mai înspre zilele noastre, de mai tinerii jucători Nicholas Ionel și Filip Jianu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net