Mesajul Simonei Halep pentru mama ei, de Ziua Femeii, devenit viral pe Instagram

De șase luni departe de terenul de tenis, Simona Halep a făcut un pas în față și a ales să îi ureze mamei ei, de Ziua Femeii, inclusiv public.

Simona Halep, alături de mama ei (FOTO: Instagram)
Simona Halep, alături de mama ei (FOTO: Instagram)

Jucătoarea de tenis din Constanța este recunoscută pentru faptul că are o relație specială cu mama ei, așa încât n-a vrut să lase să treacă 8 martie, fără a marca în vreun fel această dată.
„Zâmbet cald ca sufletul ei. La mulți ani, Mamitzic dragă”, a notat Simona Halep, pe contul său de Instagram, plusând cu câteva fotografii cu mama ei.
Deși de jumătate de an departe de competițiile WTA, Simona Halep s-a păstrat în topul celor mai importante jucătoare de tenis din întreaga lume. Până acum, s-a menținut în primele 20 ale lumii, dar turneul de la Indian Wells va schimba lucrurile. Pentru că nu va putea participa, Simona Halep va părăsi Top20 WTA, dat fiind că va rămâne fără 390 de puncte. Astfel, românca va ajunge pe locul 23 și, în funcție de rezultatele de la turneu, ar putea coborî mai mult. 

Reamintim că Simona Halep este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open, cu o substanță interzisă, numită roxadustat. În perioada următoare, este de așteptat ca fosta lideră mondială să-și demonstreze nevinovăția, în încercarea de a evita suspendarea de ani de zile, sinonimă practic cu retragerea din tenis. Astfel, sportiva va trebui să convingă Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (AIIT) că a ingerat accidental substanța respectivă. Partea încurajatoare este că Simona Halep a primit acceptul de a fi audiată, în regim de urgență, în fața celor trei arbitri de la Sport Resolutions, tribunalul independent de la Londra, desemnat de către AIIT să se ocupe de cazul ei de dopaj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net