Balan, pescar în Atlantic

Ultima actualizare:

Bălan se află în faza de recuperare, suferind o operaţie la gât - "oasele s-au deformat, apăsau pe nerv şi au fost reconstruite", ne-a mărturisit cel care a mai evoluat la CSM Suceava, Dinamo, Grenoble, Brive §i Dax.

Stabilit în localitatea Anglet, lângă Biarritz, la ţărmul Oceanului Atlantic, pasionat de pescuit, Balan urmează să-şi ia şi permisul de navigaţie.

"Cum stau la un kilometru de ocean, ies mereu în larg. Zilele trecute am mers cu un pescar profesionist care a reuşit o captură de circa 40 de kilograme. Familia mea e bine. Se simt foarte bine aici. Băiatul, Kevin (4 ani şi jumătate), merge la şcoală. Vorbeşte la fel de bine limba română, ca şi franceza. Fetiţa, Keisy (1 an şi jumătate), începe să lege primele cuvinte. Irina se ocupă de ei. Mă susţine foarte mult!", ne-a declarat cel care a participat la Cupa Mondială în 1999 şi 2003.

Vlad a ţinut legătura cu foştii săi colegi de lot naţional - se vede cu Florin Corodeanu, Alex Manta, Dan Dumitru, Ovidiu Toniţă -şi speră ca naţionala să câştige "barajul" cu Uruguay: „Doresc din tot sufletul ca România să se califice la Cupa Mondială de anul viitor!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ianis hagi rangers platformax jpg
Manchester City (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Maximilian Ibrahimovic jpg
David Popovici Facebook jpg
Razvan Marin (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Marius Croitoru, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net