Clipe emoționante cu Patricia Țig și fiica ei: cum au sărbătorit calificarea la Cluj

Ultima actualizare:

Patricia Ţig (462 WTA) a savurat din plin reușita calificării în optimile de finală ale turneului Transylvania Open, fiind vizibil emoționată și sărbătorind cu fiica ei parcursul din competiție. 

Patricia Țig a savurat din plin victoria spre optimile turneului (FOTO: Facebook)
Patricia Țig a savurat din plin victoria spre optimile turneului (FOTO: Facebook)

Românca a reușit, după mai bine de trei ore de joc, să o învingă pe grecoaica Martha Matoula (327 WTA) cu 6-4, 6-7 (5/7), 6-3, venită din calificări. La final, Patricia Țig a fost surprinsă în lacrimi de bucurie, sărbătorind cu fiica ei în brațe și având un discurs emoționant.
„Jucând acasă pentru prima dată... Trebuie să spun că a fost o experiență extrem de emoționantă! Sunt foarte mândră și recunoscătoare față de mine și față de echipa mea, față de prieteni și familie și față de toți cei care au fost alături de mine, fizic sau doar emoțional. Să-mi am din nou copilul lângă mine, să mă încurajeze...! Este o experiență diferită, care mi-a dat puterea, energia, încrederea și confortul de a continua, dar m-a făcut și să realizez că viața mea este mai mare, decât un meci de tenis și că ar trebui să mă bucur pe teren, pentru a putea fi cel mai bun model pentru ea, când va crește. Sunt cu adevărat binecuvântată pentru că pot face ceea ce știu cel mai bine și ceea ce îmi place!”, a declarat Patricia Țig, gâtuită de emoții.

Sorana Cîrstea, marea surpriză a competiției

Grație reușitei sale, românca şi-a asigurat un cec în valoare de 4.220 de dolari, iar în turul secund va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, venită și ea din calificări.
În total, șapte românce au pornit pe tabloul principal al competiției de la Cluj și au trecut deja în turul doi, pe lângă Patricia Țig, Ana Bogdan (73 WTA), Miriam Bulgaru (208 WTA) și Gabriela Ruse (188 WTA), ultimele două fiind beficiare de wildcard.
Marea surpriză a fost, însă, Sorana Cîrstea, care deși era cotată ca principala favorită, a fost învinsă surprinzător, marți, de sportiva germană Eva Lys (133 WTA), cu 6-3, 6-3, marți seară, în vreme ce Ilona Ghioroaie (371 WTA) a părăsit și ea turneul din runda inaugurală, iar Jaqueline Cristian (97 WTA) urmează să-și joace șansa în primul tur. Totodată, la dublu este angreantă, printre alte conaționale, și Monica Niculescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net