Speranțe în cazul Simonei Halep: „Suspendarea va fi mult diminuată”

Ultima actualizare:

Suspendată patru ani din tenis, în urma acuzelor de dopaj, Simona Halep nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă din viața sa. Totuși, un nume de impact din „sportul alb” e de părere că situația sportivei din Constanța se va schimba, oferind un pronostic optimist. 

Simona Halep va face apel la TAS, în urma suspendării (FOTO: Getty Images)
Simona Halep va face apel la TAS, în urma suspendării (FOTO: Getty Images)

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, este de părere că sentința fostei campioane de la Wimbledon și Roland Garros va fi considerabil micșorată, după apelul la TAS. 
„Crezul meu este că sentinţa va fi mult diminuată. (...) Am stat de vorbă cu ea, când au început problemele. Ea mi-a spus cu mâna pe inimă că nu a făcut nimic împotriva legii. Din câte ştiu, probele de sânge tot timpul au ieşit perfecte! Sigur că am fost mulţi cei care ne-am dat cu părerea (n.r. despre neregularitățile din pașaportul biologic), dar până nu avem hotărârea definitivă de la TAS, mai bine să nu ne pronunţăm. Dar am încredere în caracterul Simonei.

„Este o imagine câștigată în ani de sacrificii”

Cu siguranţă se va ajunge acolo (n.r. referindu-se la varianta în care Simona Halep ar da în judecată firma canadiană, care a produs suplimentele, despre care sportiva spune că ar fi fost contaminate cu roxadustat) Este o imagine câştigată în ani de muncă, în ani de sacrificii. Eu, dacă aş fi fost în locul ei, aș fi făcut la fel, aș fi dat în judecată firma”, a declarat George Cosac, potrivit OrangeSport. 
Reamintim că Simona Halep a primit, luna trecută, o suspendare de patru ani din tenis, după un proces care a durat un an și care a ținut-o, în tot acest timp, pe bară. Românca a avut parte de numeroase amânări ale termenelor de susținere a punctului ei de vedere și, între timp, sportiva din Constanța a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net