Reușită uriașă pentru Cristina Neagu: 1.000 de goluri în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

CSM București s-a impus din nou în Liga Campionilor de handbal feminin, duminică, scor 27-25. Căpitanul echipei, CSM București, Cristina Neagu, a atins o bornă istorică în meciul cu SG BBM Bietigheim: 1.000 de goluri în Liga Campionilor.

Cristina Neagu, reușită majoră în Liga Campionilor (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu, reușită majoră în Liga Campionilor (FOTO: Sportpictures)

„Ce zi…! 2 puncte importante, efort incredibil al echipei, sala din Germania dominată de suporterii români, golul 1000 în Liga Campionilor! Nu-mi puteam dori mai mult de la această zi! Mulţumesc!”, a transmis, la scurt timp după victorie, Cristinei Neagu. Handbalista a petrecut mai mult timp pe teren, după încheierea partidei, fotografiindu-se cu echipa și fanii. De altfel, în public erai pregătite deja bannere dedicate ei și „bornei” de 1.000 de goluri în Liga Campionilor. „Bravo, echipă! Bravo, căpitane! Fantastică atmosferă! Mulţumim pentru suport!”, a transmis şi antrenorul lui CSM Bucureşti, Adrian Vasile. „Stai, ce? Cristina Neagu = GOAT (Greatest Of All Time – Cea mai bună din toate timpurile)”, au scris cei de la EHF Champions League, pe Twitter. 

Ce urmează pentru CSM București 

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Malin Aune (șase goluri), Cristina Neagu (cinci), Grace Zaadi (patru), iar de la gazde s-a remarcat Kim Naidzinavicius (cinci). În urma victoriei reușite în Germania, CSM Bucureşti numără acum 21 puncte, având un bilanţ de zece victorii, o remiză şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi. Mai departe, formația din Capitală are în program două meciuri mai are de jucat CSM în Grupa A: acasă, cu Brest, pe 5 februarie şi în deplasare, cu Krim Ljubljana, pe 12 februarie. Regula spune că primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile trei-șase vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte patru locuri puse în joc. Apoi, turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie, trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net