Selecționerului României la handbal i s-a făcut rău la golul decisiv al lui Bazaliu

Ultima actualizare:

Nervii întinși la maximum la Campionatul European de handbal feminin și-au spus cuvântul, iar selecționerul Florentin Pera a cedat, la cel mai recent meci al României, în care țara noastră a reușit prima sa victorie, vineri, învingând Spania cu 28-27. Golul decisiv, înscris de Bianca Bazaliu, l-a pus la încercare pe Florentin Pera, acestuia făcându-i-se rău. 

Selecționerul României trăiește la maximum Campionatul European (FOTO: Facebook FR de Handbal)
Selecționerul României trăiește la maximum Campionatul European (FOTO: Facebook FR de Handbal)

În momentul ultimei faze de atac pentru România, când tabela arăta 27-27 și emoțiile erau la intensitate crescută, Bianca Bazaliu a avut prezență de spirit și a cerut mingea de la Cristina Neagu, reușind să înscrie în ultima clipă și menținând România în calculele pentru runda următoare a competiției. Răsturnarea de situație a fost un moment dificil pentru Florentin Pera, care s-a simțit rău pe final de meci, reușind totuși să se redreseze în scurt timp și sărbătorind din plin succesul naționalei în competiția europeană. De altfel, Florentin Pera a mai acuzat probleme de sănătate, în 2019, când durerile din zona toracică l-au făcut să ajungă de urgență la spital.  
Dincolo de acest episod, Bianca Bazaliu și coechipierele sale au celebrat intens victoria, declarând pentru „Gazeta Sporturilor”: „E bine, mă bucur pentru victorie, sunt bucuroasă pentru echipă, pentru că am reușit să câștigăm. Am văzut că nu mai aveam timp, am primit mingea de la Neagu și am dat! Acum avem o șansă mare, trebuie să jucăm fiecare meci în parte și să ne continuăm drumul. Mă simt foarte bine cu fetele, suntem bine toate. În ultimele secunde nu mai e nevoie de nimic, iei mingea și o dai, atât!”.

România a disputat, până acum, trei meciuri la Campionatul European, în fața ibericilor având prima sa reușită. Chiar dacă țara noastră ocupă ultimul loc în grupa pe care o împarte cu Franța, Muntenegru, Germania, Spania și Olanda, conaționalele noastre încă au șanse teoretice la calificarea în semifinale, unde ajung primele două clasate. În cele ce urmează, România are în program un meci cu Muntenegru, pe 15 noiembrie și încă unul cu Germania, o zi mai târziu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net