CSM București a câștigat Supercupa, după un meci „în condiții inumane”

Supercupa României la handbal feminin a fost intens disputată, CSM Bucureşti reușind, în cele din urmă, să-și adjudece trofeul în fața Rapidului. Cristina Neagu și coechipierele ei au început cu dreptul actualul sezon și au câștigat, marți, cu 28-26 (13-16).

CSM București, a patra Supercupă a României (FOTO: Sportpictures)
CSM București, a patra Supercupă a României (FOTO: Sportpictures)

Rapid nu a rămas doar fără trofeu, ci și fără portar - croata Ivana Kapitanović s-a accidentat grav și a avut nevoie de intervenția medicilor, apoi a fost scoasă cu targa de pe teren. Minutul 59 a fost unul fatidic pentru sportivă, când după o ciocnire violentă cu norvegiana Malin Aune, nu s-a mai putut ridica, sub privirile neputincioase ale spectatorilor de la Sala Polivalentă. 

„Condiții grele pentru a juca cel mai bun handbal”

„E foarte important că am început sezonul cu un trofeu, e ceea ce ne doream, să începem cu dreptul sezonul, întotdeauna când e un trofeu pus în joc cred că emoțiile sunt puțin diferite.

Vreau să le mulțumesc oamenilor care au fost alături de noi astăzi, a fost destul de greu să jucăm în astfel de condiții, a fost extrem de cald, a trebuit să fragmentăm jocul foarte des, să ștergem sala. Sincer, efectiv încă ne curge transpirația din fiecare dintre noi, este aproape inuman să joci în astfel de condiții și chiar îmi doresc să jucăm în condiții mai bune ca să putem etala un handbal mai bun.

E un prim pas făcut, mai avem ceva timp până la meciurile din Liga Campionilor, deocamdată urmează să jucăm în weekend pe terenul Rapidului, care este clar principala contracandidată la titlu, ne dorim să facem un meci bun și duminică și să plecăm de acolo cu puncte.

Cristina Neagu a înscris de șase ori pentru CSM București (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu a înscris de șase ori pentru CSM București (FOTO: Sportpictures)

A fost un meci echilibrat, dar condițiile din sală au fost foarte grele pentru a expune un handbal mai bun și a arăta adevărata față a ambelor echipe, este aproape inuman să joci în astfel de condiții.

Suntem la început de sezon, și noi și Rapid cu siguranță o să ne îmbunătățim jocul pe parcursul sezonului, sigur că pe mine mă interesează să ne îmbunătățim noi jocul”, a spus Cristina Neagu, marcatoare a șase goluri.

CSM Bucureşti numără deja patru Supercupe ale României, iar duelul cu Rapid se va reedita, duminică, de data aceasta în prima etapă a Ligii Naţionale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net