Handbalistele rapidiste s-au antrenat în poligon înaintea finalei Cupei României

Lidere în Liga Florilor, handbalistele de la Rapid au vrut să le arate adversarelor cât sunt de periculoase și în afara terenului. Sorina Tîrcă și Dorina Korsos și-au demonstrat abilitățile trăgând cu arme de calibru 9mm în ținte aflate la zeci de metri depărtare.

image
Dorina Korsos și Sorina Tîrcă, înaintea primelor focuri

Cele două sportive au mers la poligon și au pus ochii pe ținte, la fel cum au făcut-o pe cele două trofee, campionat și Cupa României, de care sunt atât de aproape în acest sezon. „Am avut ceva emoții pentru că am tras cu o armă reală pentru prima dată. Mi s-a părut mai greu decât la handbal, dar m-am descurcat foarte bine. Sper că adversarelor le va fi și mai frică de noi acum. A fost o experiență foarte plăcută și inedită”, a declarat Sorina Tîrcă.

image
Sorina Tîrcă este și o trăgătoare foarte bună

Câștigătoare de trei ori a Ligii Campionilor cu Gyor, Dorina n-a ratat nici o țintă, nici când a tras cu pistolul, nici cu pușca. ”Îmi place foarte mult tirul, de altfel acasă, în Ungaria, merg alături de familie în poligon sau la paintball.  Mi-aș aduce toate colegele sa tragă, sunt convinsă că s-ar descurca la fel de bine pentru că noi avem ținte bune. Am putea face un teambuilding aici înainte de meciul cu Vâlcea”, a spus pentru Sports Net și coechipiera ei, Dorina Korsos.

image
Dorina Korjos a tras aproape perfect

În două săptămâni pot face eventul sau pot pierde totul

Ultimele două săptămâni ale sezonului sunt de foc pentru rapidiste. Mai au de jucat trei partide în campionat (azi cu Bistrița, apoi cu Craiova și Râmnicu Vâlcea) și sunt la un punct în fața urmăritoarei CSM București. Giuleștencele se luptă și pentru Cupa României, în acest weekend având loc la Mioveni Final Four-ul. Jucătoarele din Giulești întâlnesc sâmbătă pe Rm. Vâlcea, iar în cealaltă semifinale se întâlnesc CSM București și Măgura Cisnădie.

"Sunt săptămâni dure, cu antrenamente intense, dar îmi convine așa. Mie îmi place mai mult să am antrenament și meci, decât să am o zi liberă. Sunt pentru prima dată în România și mi-aș dori mult să plec acasă cu cele două trofee puse în joc. Nu vreau să aleg între ele pentru că sper să le câștigăm", a declarat Dorina Korsos. 

Coechipiera ei, Sorina Târcă, fiica marei Mariana Târcă, una dintre legendele handbalului românesc, abia așteaptă să joace cu titlul pe masă în orașul ei natal, Râmnicu Vâlcea: "Suntem nerăbdătoare să ajungem la ultimul meci și să jucăm cu titlul pe masă. Am muncit enorm și cred că merităm să câștigăm campionatul. Este foarte dificil acest final de sezon, ne așteaptă meciuri grele, ne dorim titlul și calificarea în Liga campionilor. Știam că va fi un sezon foarte dificil pentru că multe echipe au jucătoare foarte bune, doar că nu mă așteptam să fim noi în ipostaza aceasta", a spus ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg