Handbalistele rapidiste s-au antrenat în bucătărie

Sunt pe primul loc în Liga Florilor și au demonstrat că se descurcă de minune și în alte ipostaze. Fetele de la Rapid au profitat din plin de câteva ore libere și s-au relaxat... în bucătărie!

Jucătoarele de la Rapid au fost supervizate de Chef Petre Păsat
Jucătoarele de la Rapid au fost supervizate de Chef Petre Păsat

Pentru că se apropie o zi specială pentru iberici, când ei sărbătoresc paella spaniolă, Ainhoa Hernandez, Alicia Fernandez și antrenorul secund David Ginesta au gătit, alături de chef Petre Păsat, preparatul tradițional din țara lor. Cei trei s-au descurcat de minune și au schimbat idei și rețete cu bucătarul român Petre Păsat. „Mie-mi place tot ce are legătură cu mâncarea. După cum puteți observa, îmi place să mănânc și nici cu gătitul nu stau prost. Uneori gătesc paella și acasă și nu-mi iese rău”, a declarat Ainhoa Hernandez, handbalistă la Rapid.

Jucătoarele au fost supervizate de antrenorul secund
Jucătoarele au fost supervizate de antrenorul secund

Dacă o să câștigăm titlul, David și Carlos (n.r- Viver, antrenorul principal) ne-ar putea găti tuturor o paella bună. M-a amuzat faptul că David a greșit și a pus prea mult vin, dar la final cred că paella ne-a ieșit foarte bine”, recunoaște o altă componentă a giuleștencelor, Alicia Fernandez. Supervizate de Chef Petre Păsat, fetele s-au descurcat foarte bine: „A fost interesant și inedit să gătim împreună. Fetele s-au descurcat de minune”, a spus el.

Rapidistele joacă mereu cu tribunele arhipline (FOTO: Facebook/ Rapid)
Rapidistele joacă mereu cu tribunele arhipline (FOTO: Facebook/ Rapid)

Rapid este pe primul loc, cu 7 etape înaintea finalului campionatului

Rapidistele sunt surpriza campionatului. Formația de sub Podul Grant e pe primul loc în Liga Florilor de etape bune și numără meciurile până la finalul sezonului. S-au jucat 19 etape, iar giuleștenii au acumulat 48 de puncte, cu unul mai mult decât CSM București. „Suntem surpriza campionatului, mereu favorită la titlu a fost CSM. Noi pur și simplu ne bucurăm de handbal, ne facem treaba pe teren și reușim să obținem victorie după victorie”, spune Alicia Fernandez. Compatriotul ei, antrenorul secund David Ginesta, nu vrea să se oprească aici: ”Nimeni nu se gândea că, în acest moment al competiției, vom fi pe primul loc, dar să vedem cum încheiem sezonul. La începutul sezonului, obiectivul nostru a fost să terminăm în prima parte a clasamentului, pe un loc de cupă europeană. Suntem mulțumiți după fiecare meci pe care îl câștigăm și obținem cele 3 puncte, astfel încât reușim să ne menținem acolo sus. Satisfacția e enormă, deoarece pentru asta muncim. Suntem foarte conștienți că va fi foarte greu să menținem acest nivel, vom avea adversari dificili, atât în deplasare, cât și în Sala Rapid. Urmează două luni grele în campionat și vom lupta pentru a obține ceea ce ne dorim, dar va fi complicat”, a spus el.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net