Echipa de handbal Rapid a transferat o vicecampioană mondială

Ultima actualizare:

Handbalista spaniolă Jennifer Gutierrez Bermejo (27 de ani) a semnat un contract cu CS Rapid, valabil din anul competițional viitor. Formația giuleșteană se află acum pe locul 1 în Liga Florilor, dar obiectivul său principal ar fi să câștige campionatul următor, în 2023, anul când clubul alb-vișiniu va sărbători 100 de ani de la fondare.

Jennifer Gutierrez Bermejo s-a specializat ca extremă stânga (Foto: EPA-EFE)
Jennifer Gutierrez Bermejo s-a specializat ca extremă stânga (Foto: EPA-EFE)

Specializată pe postul de extrema stângă, Jennifer Gutierrez Bermejo a marcat 143 goluri în 71 de meciuri jucate pentru reprezentativa Spaniei. Ea are în palmares medalia de argint la Campionatul Mondial din Japonia 2019.

În decembrie trecut, Gutierrez Bermejo a participat la Campionatul Mondial găzduit de țara ei, jucând finala mică împotriva Danemarcei. În toate cele nouă meciuri disputate, a avut un procentaj de 70 la sută, reușind 19 goluri din 27 de aruncări, jumătate dintre ele fiind înscrise pe contraatac.

La nivel de echipe de club, Jennifer Gutierrez Bermejo a evoluat pentru CB Elche (2013/2014, 2018-2020), Rincon Fertilidad Malaga (2014-2017), Mecalia Atletico Guardes (2017/2018) și Borussia Dortmund (2020-2022).

Gutierrez Bermejo va juca pentru calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor

În prezent, handbalista are 28 de goluri marcate în Champions League, urmând să dispute luna viitoare, contra lui Metz, meciurile de calificare în sferturile de finală ale competiţiei.

În această iarnă, Rapid a mai transferat și alte jucătoare importante, pe listă aflându-se interul dreapta Alexandra Lacrabere (Franța, 34 de ani), care a câștigat titlurile olimpic, mondial și european, interul stânga Orlane Kanor (Franța, 24 de ani), medaliată cu aur la CE 2021, extrema stângă Dorina Korsos (Ungaria, 26 de ani), triplă câștigătoare a Ligii Campionilor cu Gyor, și interul dreapta Irene Espínola Perez (Spania, 29 de ani), semifinalistă a CM 2021.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net