CSM impresionează în Liga Campionilor. Reușită uriașă pentru Cristina Neagu

Ultima actualizare:

CSM București n-a avut nicio problemă în fața campioanei din Danemarca, sâmbătă, în Liga Campionilor de handbal feminin.

Cristina Neagu, aproape de o bornă impresionantă (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu, aproape de o bornă impresionantă (FOTO: Sportpictures)

Româncele au învins detașat Odense Handold, cu 40-31 și își păstrează poziția de lider în clasamentul grupei, detașându-se în ierarhie. Mai mult decât atât, CSM București mai are nevoie de un singur punct din următoarele trei meciuri - deplasarea de la SG BBM Bietigheim, acasă cu Brest Bretagne Handball și deplasarea cu Krim Ljubljana - pentru a obține calificarea matematică în „sferturile” competiției. Regula spune că primele două clasate se califică direct în „sferturi”, pe când următoarele patru merg în „optimi”.

Sub ochii a numeroși spectatori de la Sala Polivalentă, care a fost umplută până la refuz, Cristina Neagu s-a remarcat de departe cea mai bună marcatoare a partidei, înscriind nu mai puțin de 10 goluri. Astfel, interul stânga este la distanță de numai cinci reușite, pentru a atinge o bornă importantă în Liga Campionilor: 1.000 de goluri! În meciul cu Odense Handold, pe lângă Cristina Neagu, și-au mai trecut numele pe lista marcatoarelor Crina Pintea (șase), Elizabeth Omoregie (cinci), Siraba Dembélé (patru), Malin Aune (trei), Ema Alivodić (trei), Marina Sudakova (trei), Grâce Zaadi (două), Emilie Arntzen (unu), Alicia Gogîrlă (unu) și Alexandra Dindiligan (unu).

„Suntem nerăbdători și încrezători să întâlnim un adversar serios precum Odense. Cred că ambele echipe au multă calitate și punctele acumulate până acum reflectă acest lucru. Mai avem două meciuri acasă până la finalul fazei grupelor și fiecare are o importanță enormă. Vrem să răsplătim încrederea și suportul fanilor noștri, în dorința ca la final să ne bucurăm împreună”, prefațase meciul antrenor româncelor, Adrian Vasile, pentru „Gazeta Sporturilor”.

Anterior, CSM București a obținut rezultatele de 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Baník Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers Kristiansand, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net