CSM impresionează în Liga Campionilor. Reușită uriașă pentru Cristina Neagu

CSM București n-a avut nicio problemă în fața campioanei din Danemarca, sâmbătă, în Liga Campionilor de handbal feminin.

Cristina Neagu, aproape de o bornă impresionantă (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu, aproape de o bornă impresionantă (FOTO: Sportpictures)

Româncele au învins detașat Odense Handold, cu 40-31 și își păstrează poziția de lider în clasamentul grupei, detașându-se în ierarhie. Mai mult decât atât, CSM București mai are nevoie de un singur punct din următoarele trei meciuri - deplasarea de la SG BBM Bietigheim, acasă cu Brest Bretagne Handball și deplasarea cu Krim Ljubljana - pentru a obține calificarea matematică în „sferturile” competiției. Regula spune că primele două clasate se califică direct în „sferturi”, pe când următoarele patru merg în „optimi”.

Sub ochii a numeroși spectatori de la Sala Polivalentă, care a fost umplută până la refuz, Cristina Neagu s-a remarcat de departe cea mai bună marcatoare a partidei, înscriind nu mai puțin de 10 goluri. Astfel, interul stânga este la distanță de numai cinci reușite, pentru a atinge o bornă importantă în Liga Campionilor: 1.000 de goluri! În meciul cu Odense Handold, pe lângă Cristina Neagu, și-au mai trecut numele pe lista marcatoarelor Crina Pintea (șase), Elizabeth Omoregie (cinci), Siraba Dembélé (patru), Malin Aune (trei), Ema Alivodić (trei), Marina Sudakova (trei), Grâce Zaadi (două), Emilie Arntzen (unu), Alicia Gogîrlă (unu) și Alexandra Dindiligan (unu).

„Suntem nerăbdători și încrezători să întâlnim un adversar serios precum Odense. Cred că ambele echipe au multă calitate și punctele acumulate până acum reflectă acest lucru. Mai avem două meciuri acasă până la finalul fazei grupelor și fiecare are o importanță enormă. Vrem să răsplătim încrederea și suportul fanilor noștri, în dorința ca la final să ne bucurăm împreună”, prefațase meciul antrenor româncelor, Adrian Vasile, pentru „Gazeta Sporturilor”.

Anterior, CSM București a obținut rezultatele de 30-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 cu SG BBM Bietigheim, 31-27 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Baník Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers Kristiansand, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg