De ce ar fi dispărut, de fapt, motanul Vasi, mascota Aeroportului Otopeni. Este căutat și acum de zeci de oameni

Aeroportul Otopeni se află în alertă după dispariția mascotei sale, o pisicuță jucăușă și blândă numită Vasi. Felina, care era iubită de angajații aeroportului, a dispărut săptămâna trecută, iar personalul aeroportuar face apel la public pentru ajutor în găsirea acesteia.

Simpatica felină a dispărut fără urmă / foto: Facebook
Simpatica felină a dispărut fără urmă / foto: Facebook

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a Bucharest Airports, Vasi ar fi fost furată și aruncată pe un câmp din zona Chiajna-Dragomirești în noaptea de 22/23 august 2024. Pisica purta o zgardă roșie și un medalion pe care scria „Diva” și răspunde la numele Vasi sau Mira.

Cum a dispărut Vasi zis și Mira

Valentin Iordache, fostul purtător de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București, a relatat pe Facebook că Vasi a fost luată de niște indivizi care au chinuit-o, au închis-o într-o cutie și au abandonat-o pe un câmp.

Angajații aeroportului au susținut că pisica ar fi fost maltratată de doi paznici ai Aeroportului Henri Coandă, care au dat-o ulterior unui șofer de la Carrefour.

Acesta a dus pisica în zona Dragomirești, unde ar fi fost legată și închisă într-o cutie sigilată cu bandă adezivă.

Deși șoferul susține că a eliberat pisica, aceasta este de negăsit, iar angajații și voluntarii continuă să o caute.

Situația a fost raportată la poliție, iar camerele de supraveghere din zonă au fost verificate pentru a identifica momentul în care pisica a fost abandonată.

Angajații și comunitatea, mobilizați pentru a o găsi pe Vasi

Vasi nu era doar o simplă pisică; era un membru al familiei aeroportului. Angajații i-au amenajat o căsuță în incinta aeroportului și se ocupau zilnic de hrănirea și îngrijirea ei, inclusiv de tratamentele veterinare necesare.

Vasi era îndrăgită de toți cei care lucrau la aeroport, iar dispariția ei a stârnit o mobilizare fără precedent. Pe rețelele de socializare, zeci de oameni își oferă sprijinul în găsirea felinei, descrisă ca fiind rănită, speriată, dar blândă și iubitoare.

Cei care au informații despre Vasi sunt rugați să contacteze Aeroportul Otopeni la numerele de telefon 021 204 1000 sau 021 201 4000, prin e-mail la contact@bucharestairports.ro, sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Bucharest Airports. Orice ajutor este binevenit pentru a o readuce acasă pe Vasi, unde o așteaptă cu nerăbdare toți cei care au avut grijă de ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net